Nieuws

Unieke kans om mee te doen met ons internationale arbeidsmarktonderzoek (GTAM)

Bent u bezig met het (door)ontwikkelen van uw internationale recruitment strategie? Het versterken van uw Employer Brand? Of wilt u de war for talent in Europa winnen? Onze unieke internationale arbeidsmarktdata geeft u de inzichten die u nodig heeft om het juiste talent te vinden en te verleiden. In mei 2018 doen we voor de vijfde keer het internationale arbeidsmarktonderzoek onder de beroepsbevolking in 29 Europese landen. We geven u als organisatie nu de unieke kans om hieraan deel te nemen. Voeg eigen vragen toe aan onze vragenlijst om uw employer brand te meten, ondervraag heel gericht uw specifieke doelgroepen op hun arbeidsmarktgedrag of ben de eerste die toegang krijgt tot onze arbeidsmarktdata. 

Recruitment managers hebben enorme uitdagingen als het gaat om het vinden en aantrekken van talent, zeker in een internationaal steeds sterker concurrerende markt. Of u nu op zoek bent naar logistiek medewerkers, staff personeel, it-specialisten, verpleegkundigen of technici, data driven recruitment is essentieel om het juiste talent te vinden, de juiste mediamix te bepalen (passend bij uw doelgroep) en voor het versterken van uw werkgeversimago. 

Voor de vijfde keer zal Intelligence Group een diepgaand internationaal arbeidsmarktonderzoek doen in Europa. 

Hiermee verkrijgen we gedetailleerd inzicht in het beschikbare talent, hun belangrijkste drijfveren en voorkeuren, redenen om voor een werkgever te kiezen, internationale mobiliteit (in welke landen/steden willen ze werken) en nog veel meer relevante data voor uw internationale recruitment strategie. Dit arbeidsmarktonderzoek heet de Global Talent Acquisition Monitor (GTAM).

Met de Global Talent Acquisition Monitor verzamelen we relevante recruitmentdata van alle verschillende functies/doelgroepen over o.a.: 

 • (Internationale) mobiliteit
 • Actieve en latente baanzoekers (schaarste per regio/land)
 • Achtergrondkenmerken en demografische gegevens 
 • Oriëntatiegedrag (media, vacaturesites) 
 • Voorkeuren voor bedrijven, landen en steden 
 • Belangrijkste arbeidsvoorwaarden en pullfactoren 

De Global Talent Acquisition Monitor is het grootste internationale arbeidsmarktonderzoek gebaseerd op: 

Dekking van bijna alle Europese landen.
Een representatieve steekproef van de totale beroepsbevolking bestaande uit:

 • Iedereen die werkt of bereid is te werken
 • Alle beroepen en branches
 • In de leeftijd van 15 - 75 jaar
 • Alle opleidingsniveaus 
 • Alle ervaringsniveaus
 • Alle regio's binnen de geselecteerde landen

 

International Labor Market Study Intelligence-Group

 

U krijgt de exclusieve kans om deel te nemen aan dit unieke internationale onderzoek, dat we slechts eens in de 2-3 jaar uitvoeren.
Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen: 

1. U kunt kiezen om in een aantal specifieke landen de volledige focus te leggen op heel gerichte arbeidsmarktdoelgroepen (bijv. Java Developers in Polen, Duitsland en Rusland). Hiermee waarborgen we voor u het aantal respondenten binnen deze specifieke groep en kunnen we hier direct relevante maatwerkanalyses voor u op draaien. 

2. Voeg uw eigen vragen toe aan onze vragenlijst die we zullen voorleggen aan geselecteerde doelgroepen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een nulmeting doen voor uw Employer Brand, uw EVP's bepalen en/of toetsen of benchmarken hoe u scoort ten opzichte van andere werkgevers, landen of steden. 

3. Investeer vooraf en krijg voor de officiële lancering al toegang tot ons online Europese ArbeidsmarktDashboard (live in September 2018). We houden u de komende maanden op de hoogte van onze ontwikkelingen en u ontvangt een mooie korting op het jaarabonnement.

Bent u geinteresseerd in één van deze opties? Of wilt u doorpraten over welke andere mogelijkheden er zijn? Neem dan voor 20 april contact met ons op en we gaan graag met u in gesprek! Er kunnen slechts vijf organisaties meedoen met onze vragenlijst, dus wees er op tijd bij.  

>> Klik hier voor meer informatie over deelname aan dit onderzoek voor Employer Branding & Recruitment Marketing doeleinden 

>> Download hier onze brochure voor city / country branding doeleinden 

Of neem direct contact met ons op via: 
088 730 28 00 I info@intelligence-group.nl