Talent Analytics

Kom alles te weten over jouw doelgroep

Talent Analytics is een uitgebreid en interactief rapport waarmee je een diepgaand en gedetailleerd beeld krijgt van een specifieke doelgroep op de arbeidsmarkt. Het helpt jou om je doelgroep te begrijpen en nieuwe manieren te vinden om de beste kandidaten doeltreffend te werven.

Dashboard

Talent Analytics

helpt jou met…

Jouw wervingsplan specifiek op je doelgroep af te stemmen

Met het directe inzicht in de omvang, schaarste, pullfactoren, arbeidsvoorwaarden en het mediagedrag van actieve en latente baanzoekers binnen jouw doelgroep, kun je een maatwerk wervingsplan voor je doelgroep schrijven. Slimmer, efficiënter én doeltreffend.

De juiste mediamix

Doordat je weet welke media je doelgroep gebruikt ben je in staat een scherpe mediamix samen te stellen, zonder ‘waste’. Bovendien kun je, ook op basis van Talent Analytics, de vacaturetekst sterk verbeteren. De combinatie van deze twee aspecten staat garant voor een veel hogere conversieratio.

Het vaststellen van je recruitment budget

Talent Analytics geeft je uitgebreid advies en tips & tricks om je strategie te optimaliseren en het benodigde budget vast te stellen. Zicht op de wervingshaalbaarheid zorgt ervoor dat je de verwachtingen van de vacaturehouder kunt managen. Je kunt met deze onafhankelijke gegevens bijvoorbeeld veel makkelijker aantonen dat je meer tijd en/of meer budget nodig hebt om succesvol te kunnen zijn.

Uit de praktijk

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze casestudies!

Intelligence Group
Contact

Leer jouw doelgroep kennen met onze Talent Analytics

Neem contact met ons op voor meer informatie

Nicole van Haelst, Future Place Leadership

"Niet alle arbeidsmarktdata en -analyses zijn praktisch genoeg. Die van Intelligence Group wel".

Intelligence Group's Talent Analytics

Klaar om je doelgroep beter te leren kennen?

Met Talent Analytics van Intelligence Group krijg je een glashelder beeld van de voor jou relevante doelgroep(en).

Vraag informatie aan