Recruitmentmarkt kengetallen
Iedereen moet zijn of haar potentie kunnen waarmaken

Over Intelligence Group

Intelligence Group streeft er voortdurend naar om, mede met gebruik van actuele data, vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen. Zodoende faciliteren wij HR-, recruitment-, loopbaan- en communicatieprofessionals met relevante data om verschillende arbeidsmarktvraagstukken doeltreffend op te lossen.

Onze eigen, onafhankelijke onderzoeksresultaten over de Nederlandse en Europese arbeidsmarkt vormen de basis van onze innovatieve oplossingen. Wij zorgen ervoor dat werkgevers veel beter in staat zijn om, zowel kwantitatief als kwalitatief, goede medewerkers te vinden én te verleiden.

Intelligence Group
Onze missie

Gelijke kansen op de arbeidsmarkt

Onze missie

Het is onze missie om iedereen gelijke kansen te bieden op de arbeidsmarkt. Daarom maken wij deze transparanter voor zowel werkgevers als werknemers. Met strategische, tactische en praktische adviezen en oplossingen stellen wij hen in staat om de inzichten om te zetten in actie.

Producten van Intelligence Group

Inzichtelijke en datagedreven oplossingen

Succes in werving en selectie

Intelligence Group biedt verschillende tools om de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken. Om zo ook jouw wervingsstrategie tot een succes te maken!

Ontdek
About Intelligence Group

Arbeidsmarkt- en recruitmentdata

Wij zijn een internationaal data & tech bedrijf, opgericht in 2003. Gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en wervingsdata door onder meer ons eigen onafhankelijke arbeidsmarktonderzoek, bedienen wij recruiters en intermediairs met onze innovatieve, praktische dashboards en rapporten.

Bevlogen

Bevlogenheid zit in het DNA van Intelligence Group. Vol overgave, betrokkenheid en enthousiasme voor ons vak en de arbeidsmarkt streven we er naar om continu van toegevoegde waarde te zijn.

Vooruitstrevend

We zijn de beste arbeidsmarktexperts en willen dat blijven. Daarom eisen we veel van onszelf en van de data die we gebruiken. Daarbij zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Betrouwbaar

Wat we doen moet kloppen en moeten we kunnen verantwoorden, naar klanten en naar onszelf. We zijn een onafhankelijke, commerciële organisatie die op integere, eerlijke en ethische wijze handelt. We doen wat we beloven.

Respectvol

Iedereen is anders, interessant en bijzonder en heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en toegevoegde waarde. Daarom zijn we te allen tijde open, eerlijk en respectvol naar collega’s, klanten en alle belanghebbenden.

Verantwoordelijk

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze collega’s, klanten en andere belanghebbenden. Verantwoordelijkheid betekent voor ons persoonlijke betrokkenheid en eigenaarschap voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Altijd op zoek naar talent

Interesse in werken bij Intelligence Group? Lees meer over je toekomstige collega’s en onze manier van werken.

Een diverse groep ambitieuze, resultaatgedreven professionals

Intelligence Group is een bedrijf waar de spannende inhoud van het werk ons bindt. Dat neemt niet weg dat er ook veel gelachen wordt. We bieden een ontspannen werkomgeving waar je veel vrijheid hebt op het gebied van werktijden, ontwikkelrichtingen, thuiswerken en de projecten die je ambieert. Een platte organisatie waarin we allemaal een belangrijke rol hebben. We doen het samen.