Agenda

Evenementen van Intelligence Group

Intelligence Group organiseert in 2023 vijf evenementen. Drie evenementen zijn kwartaalupdate evenementen, dit is een exclusief evenement bedoeld voor klanten en genodigde van Intelligence Group. Verder staat het Congres Talent Intelligence op de planning. Dit is een internationaal evenement. Ook staan het zomerevenement en de Arbeidsmarkt trends weer op de planning. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Internationalisering van de Arbeidsmarkt

Samen met  Werf& en Decisio organiseren we op 14 februari 2023 een Congres over de Internationalisering van de Nederlandse Arbeidsmarkt.

De arbeidsmarkt wordt steeds internationaler. Door huidige krapte en tekorten kijken werkgevers over de grens voor personeel. De komst van internationale werknemers brengt nieuwe vraagstukken met zich mee.

24 maart

Winnen op de arbeidsmarkt

Elk kwartaal organiseert Intelligence Group een exclusief evenement. Dit evenement is voor klanten en genodigden. Tijdens dit evenement word je bijgepraat over de laatste ontwikkeling omtrent ons Talent Intelligence Dashboard Giant en de arbeidsmarkt. Ook is er ruimte voor vragen.

Kwartaalupdate + zomer-evenement

Op 28 juni is er weer een exclusieve kwartaalupdate gecombineerd met het zomer evenement. In de ochtend worden de recente arbeidsmarkt ontwikkelingen besproken door onze arbeidsmarktspecialist Arjan Ruis. Ook worden de recente updates en komende updates in ons Talent Intelligence Dashboard Giant gepresenteerd en is er ruimte voor vragen. Geert-Jan en een gastspreker zullen aan het woord komen. De dag wordt afgesloten met een barbecue . Meer informatie volgt later.

Congres Talent Intelligence

Op 21 september organiseren we een internationaal congres over Talent Intelligence. Een congres dat je zeker niet wilt missen. Meer informatie volgt.

22 november

Kwartaalupdate + arbeids-markt trends

In samenwerking met Werf& organiseren we weer het jaarlijkse arbeidsmarkttrends evenement. In de ochtend zal een exclusief programma plaatsvinden voor klanten en genodigden van Intelligence Group. Er zal weer een update van Giant gegeven worden. Ook is er ruimte voor vragen. In de middag is het programma van de arbeidsmarkt trends. Later wordt hier meer over bekend.