Intelligence group

De Europese marktleider in Talent Intelligence

Wij willen dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt zeker in tijden van krapte veel beter op elkaar aansluiten. Daarom bieden wij datagedreven oplossingen voor recruiters en werkgevers die dat ook nastreven.

Eindejaarsactie 2022

Eindejaarsactie: 15 doelgroepanalyses voor €3.000

Op zoek naar alle onderbouwing voor je recruitment- en arbeidsmarktcommunicatieplannen van 2023? Wil jij in 2023 nog slimmer de juiste mensen werven en jouw doelgroep beter bereiken? Ben je op zoek naar een quick-win als het gaat om inzicht in verschillende doelgroepen op de arbeidsmarkt? Dan is onze eindejaarsactie misschien wel wat voor jou. Je krijgt namelijk toegang tot ons Talent Intelligence Dashboard Giant waarin je 10 doelgroepanalyses kunt uitdraaien. En nóg leuker, je mag aanvullend 5 analyses weggeven (of zelf geberuiken)! Neem via onderstaande button een kijkje in de demo-omgeving van Giant om een goede indruk te krijgen van het dashboard.

Producten van Intelligence Group

Inzichtelijke datagedreven oplossingen

Intelligence Group biedt verschillende tools om de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken. Om ook jouw wervingsstrategie tot een succes te maken!

Ontdek
Intelligence Group
Arbeidsmarkt in Cijfers

De laatste arbeidsmarktcijfers

De krapte op de arbeidsmarkt is nog altijd ongekend hoog. Het aanbod van arbeid is klein (lage werkloosheid en lage arbeidsmarktactiviteit), al is er wel sprake van iets meer beweging op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd neemt de vraag naar arbeid toe en worden mensen steeds vaker benaderd voor ander werk: de sourcingsdruk bereikte opnieuw een record.

Over Intelligence Group

Arbeidsmarkt- en recruitmentdata

Wij zijn een internationaal data & tech bedrijf, opgericht in 2003. Gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en wervingsdata door onder meer ons eigen onafhankelijke arbeidsmarktonderzoek, bedienen wij recruiters en intermediairs met onze innovatieve, praktische dashboards en rapporten.

Bevlogen

Bevlogenheid zit in het DNA van Intelligence Group. Vol overgave, betrokkenheid en enthousiasme voor ons vak en de arbeidsmarkt streven we er naar om continu van toegevoegde waarde te zijn.

Vooruitstrevend

We zijn de beste arbeidsmarktexperts en willen dat blijven. Daarom eisen we veel van onszelf en van de data die we gebruiken. Daarbij zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Betrouwbaar

Wat we doen moet kloppen en moeten we kunnen verantwoorden, naar klanten en naar onszelf. We zijn een onafhankelijke, commerciële organisatie die op integere, eerlijke en ethische wijze handelt. We doen wat we beloven.

Respectvol

Iedereen is anders, interessant en bijzonder en heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en toegevoegde waarde. Daarom zijn we te allen tijde open, eerlijk en respectvol naar collega’s, klanten en alle belanghebbenden.

Verantwoordelijk

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze collega’s, klanten en andere belanghebbenden. Verantwoordelijkheid betekent voor ons persoonlijke betrokkenheid en eigenaarschap voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Altijd op zoek naar talent

Interesse in werken bij Intelligence Group? Lees meer over je toekomstige collega’s en onze manier van werken.