Hoe is het om te werken bij Intelligence Group?

Werken bij Intelligence Group

Heb je een leuke vacature gezien bij ons? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoe het is om bij Intelligence Group te werken. Misschien vind je doorgroeimogelijkheden belangrijk, hecht je meer waarde aan de manier waarop we hier samenwerken of vraag je af wat er van iedere medewerker wordt verwacht. Bekijk dan snel onze werkenbij-video’s en ontdek onze bedrijfscultuur. Wie weet word jij onze nieuwe collega.

Heb je ergens een vraag over? Aarzel niet en neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder.

Doorgroeimogelijkheden

Zijn er binnen Intelligence Group doorgroeimogelijkheden? Sabine en Ilse vertellen je er graag meer over!

Werkethiek

Wat is de werkethiek bij Intelligence Group? Heb je veel verantwoordelijkheid in je werkzaamheden? Zijn er veel meetings? Bij Intelligence Group hechten we veel waarde aan een professionele en verantwoordelijke werkhouding. Onze medewerkers hebben daarom veel autonomie en verantwoordelijkheid in hun werkzaamheden, om zo de best mogelijke resultaten te behalen. Geert-Jan, Sabine, Marieke en Ilse vertellen je graag hierover en nog meer in de onderstaande video

Bedrijfscultuur

Je vraagt jezelf misschien af waarom je bij ons zou willen werken, maar ook wat onze bedrijfscultuur is en wat voor type mens hier werkt. Geert-Jan en Marieke vertellen je graag meer over het soort bedrijf en team dat wij zijn in de onderstaande video.

Contact

Ben je benieuwd naar de openstaande vacatures of wil je meteen solliciteren? Neem dan snel contact op met ons voor een afspraak of voor het ontvangen van meer informatie. We zien je reactie graag tegemoet!