Giant API

Laat data automatisch jouw systeem instromen

Naast ons Giant Talent Intelligence Dashboard is het mogelijk om alle talent intelligence data te verkrijgen via een API (application programming interface). De API maakt het mogelijk om een koppeling te leggen tussen de data van Intelligence Group en een systeem naar keuze (ATS, VMS, HR, eigen software). Zo behoud je het gemak van werken in je eigen systeem met alle actuele arbeidsmarkt- en doelgroepinformatie van Intelligence Group. Hiernaast kun je je eigen product verder ontwikkelen en verbeteren naar wens, door het toevoegen van datapunten in je eigen omgeving. Een voorbeeld hiervan is het tonen van pullfactoren bij het schrijven van vacatureteksten.

De API van Intelligence Group wordt o.a. aangeroepen door Vonq, Brockmeyer, Cielo, Gi Group, Smart Recruiters, LDC, Eelloo, Olympia, Jobdigger, Pixid en Carerix.

De invoer voor de API bestaat uit een beroepscode (ISCO 4 digits), landcode, ervaringsniveau (optioneel), regio (optioneel) en een taalcode. Wat betreft de ISCO-codes kun je ook gebruik maken van onze beroepen API, die ISCO-codes verschaft voor meer dan 200 duizend beroepen in dertien talen. Met onze API-documentatie helpen wij developers met het opzetten van een API-connectie. Klik op de button om de API-documentatie direct te downloaden.

Voordelen van een API

De API van Intelligence Group geeft antwoord op jouw wervingsvragen en stelt je in staat om effectief de beste kandidaten te werven. De Talent Intelligence data zijn beschikbaar in 29 landen (28 Europese landen en de Verenigde Staten) en omvatten inzichten in mobiliteit, nationale benchmarks, verwachtingen van kandidaten en motivatie om voor een baan of organisatie te kiezen. Dit wordt gecombineerd met gedetailleerde informatie van duizenden jobboards, apps, (niche)websites en andere media die je kunt gebruiken om jouw talent te bereiken. Bovendien is alle informatie beschikbaar in zes talen (Duits, Engels, Frans, Nederlands, Pools en Spaans).

 

 

Doorontwikkeling producten

Met onze arbeidsmarktdata kun je je eigen systeem of product verder ontwikkelen en verrijken. Innovatieve, actuele en gedetailleerde inzichten geven je voorsprong op je concurrenten.

Data op maat beschikbaar

Krijg de mogelijkheid om enkel datasets te gebruiken die interessant zijn voor jouw organisatie. Tailormade en zelf naar wens aan te passen!

Een sterke brand identity

Door data in je eigen systeem of product te integreren kies je voor behoud van je eigen huisstijl, wat zorgt voor een sterke brand identity.

Intelligence Group
Vraag een API demoaccount aan

Test de API in je eigen omgeving

Vraag vrijblijvend een API demoaccount aan en ontdek de ontelbare mogelijkheden met talent intelligence data.

Intelligence Group producten

Krachtige tools voor een transparante arbeidsmarkt

Intelligence Group biedt verschillende tools aan om de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken. Dit om ook jouw wervingsstrategie tot een succes te maken!

Een krachtige wervingsstrategie is gebaseerd op onafhankelijke en volledige data.