Giant dashboard

Werf slim en effectief met inzicht in je doelgroep

Door gebruik van ons dashboard Giant vind je antwoorden op jouw wervingsvraagstukken. Je stelt jezelf in staat om veel efficiënter en doeltreffender te werk te gaan. Je krijgt een feilloos inzicht in je doelgroepen. Niet alleen hun motivatie om te kiezen voor een bepaalde baan of werkgever, maar ook de verwachtingen die ze hebben van het sollicitatieproces. Verder vind je er informatie over omvang, mediagebruik, oriëntatiegedrag, sourcingsdruk, gender, mobiliteit, candidate expectations en hoe jouw doelgroep zich daarin verhoudt tot het landelijk gemiddelde. Wat maakt hen onderscheidend?

Deze doelgroepinformatie is beschikbaar over 28 Europese landen plus de Verenigde Staten. Extra functionaliteiten zijn onder meer: met één muisklik een PDF van je analyse genereren en opslaan, keuze uit zes verschillende talen, inzicht in bereidheid om in een ander land te werken en een ranking van alle Europese landen om te zien in welk land de wervingshaalbaarheid van je doelgroep het grootst is.

Dashboard

Giant

helpt jou met…

Het doeltreffend maken van je werving

Vergroot de wervingshaalbaarheid met managementinformatie over onder meer de omvang van de doelgroep, de schaarste en de sourcingsdruk.

(Inter)nationale recruitment marketing en employer branding

Het krijgen van inzicht in het mediagedrag, de push- en pullfactoren van je doelgroep. Speel hierop in en optimaliseer daarmee de Employee Value Proposition (EVP) van jouw organisatie.

Het optimaliseren van de candidate experience

Verbeter de sollicitatie ervaringen van de kandidaat door kennis van hun verwachtingen over het sollicitatieproces. Hoeveel tijd neemt het proces in beslag, hoeveel interviews verwachten zij, welke aspecten vinden zij belangrijk, waarover willen zij onderhandelen?

Uit de praktijk

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze casestudies!

Intelligence Group
Vraag een demo van Giant

Ga aan de slag met Giant

Vraag een demo aan en ontdek zelf waarom deze tool door zoveel professionals dag-in-dag-uit wordt gebruikt.

Intelligence Group producten

Krachtige tools voor een transparante arbeidsmarkt

Intelligence Group biedt verschillende tools aan om de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken. Dit om ook jouw wervingsstrategie tot een succes te maken!

Een krachtige wervingsstrategie is gebaseerd op onafhankelijke en volledige data.