Blijf up-to-date

Arbeidsmarkttrends-update

Wat speelt er binnen jouw sector en belangrijkste doelgroepen? Wat is de actuele stand van zaken? De laatste trends? Vraag je je af of het werven van nieuw talent makkelijker wordt of een uitdaging blijft? En hoe kun je effectief inspelen op actuele ontwikkelingen, zoals de inzet van AI, zonder achterop te raken? Al deze vragen en meer behandelen we uitgebreid tijdens onze Arbeidsmarkttrends-update bij ons op kantoor. Binnen twee uur ben jij volledig bijgepraat en goed op de hoogte. Met ervaren en managerial collega’s uit jouw sector (zeg maar gerust ook je concullega’s) duiden we de actualiteit in. Naast kennisoverdracht, inspiratie is er ook uitgebreid de tijd om te netwerken. Mis deze kans niet om waardevolle inzichten en contacten op te doen. We nodigen je van harte uit om deel te nemen (mits senior, lead of manager). Aanmelden kan eenvoudig via het onderstaande formulier, we hanteren een maximum van twee personen per organisatie.

Programma

Deze updates worden zowel in de ochtend als in de middag georganiseerd. Ongeacht de sessie kun je genieten van een heerlijke lunch. Wil je weten wanneer de update  voor jouw sector plaatsvindt? Kijk voor het volledige programma en informatie bij jouw specifieke sector.

  • 30 minuten: ontvangst en inloop.
  • 30 minuten: kennismaking.
  • 30 minuten: update over de arbeidsmarkt door een van onze deskundige analisten. Ook is er de mogelijkheid voor vragen.
  • 20 minuten: Best practice, hoe maakt iemand uit dezelfde branche optimaal gebruik van data?
  • 45 minuten: presentatie over de 10 belangrijkste arbeidsmarkttrends in jouw sector, verzorgd door Geert-Jan Waasdorp. Ook is er de mogelijkheid voor vragen.
  • 45 minuten: een heerlijke lunch.

Rijksoverheid en Zelfstandige Bestuursorganen | 30 april van 09:00 – 12:15

Heb jij ook te maken met de uitdagingen in de arbeidsmarkt binnen de rijksoverheid of Zelfstandige Bestuursorganen? Sluit je aan bij onze update op 30 april van 09:30 – 12:15 voor een essentiële arbeidsmarktupdate gericht op deze sector. Ontdek de laatste trends en hoe je deze kunt toepassen om voorop te blijven in de strijd om talent.

Milieu en Energietransitie | 30 april van 13:00 – 15:00

De transitie naar een duurzame toekomst vraagt om specifieke talenten. Wil jij de voorhoede vormen in deze boeiende transitie? Onze update op 30 april van 13:00 – 15:00 duikt in de arbeidsmarkttrends die cruciaal zijn voor de Milieu en Energie sector. Ontdek hoe je de juiste mensen aantrekt en behoudt.

Zorg | 15 mei van 09:30 – 12:15

In de zorgsector is de vraag naar personeel groter dan ooit. Wil jij weten hoe jouw organisatie effectiever kunt inspelen op deze krapte? Onze update op 15 mei van 09:30 – 12:15 biedt waardevolle inzichten en trends specifiek voor de zorg.

Deze sessie zit vol. Laat het ons weten als je interesse hebt, want bij voldoende belangstelling overwegen we een extra sessie te organiseren.

Onderwijs | 15 mei van 13:00 – 15:00

Het onderwijs staat voortdurend voor nieuwe uitdagingen, vooral op de arbeidsmarkt. Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen en hoe je deze kunt benutten voor jouw wervingsstrategie? Onze update op 15 mei van 13:00 – 15:00 belicht de cruciale trends en geeft je de tools om aan de top te blijven.

Monteurs, Operators en Bouw | 22 mei van 09:30 – 12:15

Technisch personeel is de ruggengraat van vele sectoren, maar hoe trek je die het beste aan? Kom naar onze update op 22 mei van 09:30 – 12:15 en leer over de arbeidsmarkttrends die specifiek van belang zijn voor monteurs, operators en de bouw. Zo blijf jij altijd een stap voor.

ICT, Data en Cyber | 22 mei van 13:00 – 15:00

De ICT-sector groeit en verandert razendsnel. Wil jij vooroplopen in de race om tech-talent? Onze update op 22 mei van 13:00 – 15:00 belicht de laatste arbeidsmarkttrends in ICT, data en cyber, zodat jij weet waar je op moet focussen.

Provincies Gemeenten en Waterschappen | 5 juni van 09:30 – 12:15

Bij overheidsorganisaties speelt de arbeidsmarkt een unieke rol. Wil jij weten hoe je in deze sector het beste talent kunt werven en behouden? Onze update op 5 juni van 09:30 – 12:15 biedt gerichte updates en trends voor provincies, gemeenten en waterschappen.

Logistiek en Volume Recruitment | 5 juni van 13:00 tot 15:00

In de logistiek is het vinden van de juiste mensen essentieel voor succes. Benieuwd hoe je efficiënter kunt werven in een krappe markt? Onze update op 5 juni van 13:00 tot 15:00 onthult de nieuwste trends en methodes speciaal voor logistiek en volume recruitment.

Zakelijke Dienstverlening en Consultancy | 12 juni van 09:30 tot 12:15

De zakelijke dienstverlening en consultancy veranderen snel. Wil jij aan de leiding blijven in deze competitieve markt? Onze update op 12 juni van 09:30 tot 12:15 biedt inzichten in de nieuwste arbeidsmarkttrends en hoe je deze toepast in jouw strategie om talent aan te trekken en te behouden.

Campus en Starters | 12 juni van 13:00 tot 15:00

Jong talent is de motor voor innovatie en vooruitgang. Benieuwd hoe je effectief aansluiting vindt bij starters en pas afgestudeerden? In onze update op 12 juni van 13:00 tot 15:00 duiken we in de laatste trends en bieden we praktische inzichten om dit veelbelovende talent aan je organisatie te binden.

Aanmelden Arbeidsmarkttrendsessies

"*" geeft vereiste velden aan

GDPR*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.