Recruitmentmarkt kengetallen
Download paper Gepubliceerd op 24-05-2021

The Value of RPO in Europe

Recruitment Process Outsourcing is begin deze eeuw ontstaan en de sector is snel gegroeid. De recente ontwikkeling van zowel de economie als de recruitment industrie is een van de belangrijkste drijfveren achter deze groei. Tegelijkertijd is de ontwikkeling van de markten over de hele wereld ongelijk. In het algemeen lopen de wervingsmarkten van de VS en het VK voorop, terwijl de rest van de wereld volgt. Een van de markten die altijd zowel de volgende grens lijkt te zijn als een opkomende markt is continentaal Europa. Dit is de markt die we in dit rapport proberen te kraken.

De RPO industrie in Europa.

Intelligence Group heeft, in samenwerking met ToTalent en Djaja Ottenhof, onderzoek gedaan naar de RPO industrie in Europa. Het onderzoeksrapport geeft antwoord op de volgende vier vragen:

  1. Komen de feitelijke gegevens van RPO-bedrijven in Europa overeen met de retoriek?
  2. Welke landen binnen Europa lopen voorop, en welke zijn de achterblijvers?
  3. Wat is de toekomst voor het RPO-model in Europa?
  4. Hoe beïnvloeden ontwikkelingen in talentacquisitie zelf RPO?

De analyse bestaat uit drie fasen. In het eerste deel kijken we naar gegevens uit Europese bedrijfsregisters. In het tweede deel bespreken we de standpunten van verschillende externe deskundigen met tientallen jaren ervaring in de sector. Zij identificeren verschillende trends die RPO helpen hogerop te komen in de waardeketen. In het derde deel geven we het woord aan thoughtleaders die werkzaam zijn in de industrie. Onder deze leiders bevinden zich mensen van Kelly Services, Hays Talent Solutions, Cielo, IBM, Aegon, Randstad Sourceright en vele anderen. Zij delen hun visie op RPO, zowel nu als in de toekomst. We horen hier ook van een aantal leiders met ervaring in talentacquisitie om het perspectief van die kant te krijgen.

Ben je geïnteresseerd in de Europese RPO-industrie en andere bevindingen van dit onderzoek? Download het Engelse rapport via het onderstaande formulier.

Value of RPO in Europe

The Value of RPO in Europe

"*" geeft vereiste velden aan

AVG*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.