Eerste internationale conferentie is in Nederland Gepubliceerd op 19-09-2023

Talent Intelligence bepaalt de toekomst van recruitment

Nederland is het eerste land waar 150 leiders op het gebied van Talent Intelligence, recruitment en recruitmentdata elkaar ontmoeten. Tijdens een tweedaagse conferentie op 27 en 28 september op het hoofdkantoor van de Headfirst Group zullen opinieleiders, experts en sprekers van over de hele wereld spreken over actuele uitdagingen op de arbeidsmarkt op het gebied van werving, zoals:

•        Demografie, vergrijzing van de bevolking
•        Diversiteit en inclusie
•        Tekorten op de arbeidsmarkt
•        Toewijzing van talent en vaardigheden
•        Data & Technologie en AI-invloeden

De Global Talent Intelligence Conferentie telt 24 zeer ervaren sprekers met veel kennis van recruitment, afkomstig van topbedrijven over de hele wereld. Sprekers als; Toby Culshaw – Hoofd Talent Intelligence bij Amazon; Marlene de Koning – Directeur HR tech bij PwC; Geert-Jan Waasdorp – CEO bij Intelligence Group, Alison Ettridge – CEO bij Stratigens; Sam Fletcher – leider Talent Acquisition en Executive Search bij PayPal; Ian Addison-Smith – Executive Talent Attraction & Global Talent Intelligence Leader Company bij E.Y; Simone Dooley – Lead Talent Intelligence Partner bij Booking.com, en nog veel meer.

Het tweedaagse evenement is een must voor Talent Acquistion Leaders, CHRO’s, HR-managers, journalisten en iedereen die de nieuwste ontwikkelingen in de recruitmentbranche wil begrijpen. De eerste conferentie in zijn soort zal in het Engels worden gehouden en toegankelijk zijn voor een internationaal publiek van recruitmentprofessionals die zich graag willen verdiepen in de spannende wereld van Talent Intelligence.

Volgens Geert-Jan Waasdorp, CEO en oprichter van Intelligence Group en drijvende kracht achter het evenement: “Talent Intelligence is een van de nieuwste en hipste disciplines in de recruitmentbranche. Nu de tekorten in Europa, de VS en andere plaatsen in de wereld duurzaam zijn, wordt de strijd om talent op het gebied van capaciteit, vaardigheden en medewerkers steeds groter. AI kan een krachtig hulpmiddel zijn in deze strijd. Deze conferentie behandelt innovatieve tools en het gebruik van data, zodat de best mogelijke wervingsstrategie kan worden opgesteld.”

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met Intelligence Group via:
geert-jan@intelligence-group.nl of +31 6 48 33 72 83.

Kaarten
Perskaarten voor toegang tot het evenement kunnen worden aangevraagd via:
marketing@intelligence-group.nl.