Recruitmentmarkt kengetallen
Persbericht Gepubliceerd op 30-04-2021

VONQ introduceert Labor Market Insights-platform met de data van Intelligence Group

Rotterdam, Nederland / Dusseldorf, Duitsland, 3 mei 2021— VONQ B.V. de toonaangevende leverancier van online job marketing solutions introduceert het nieuwe Labor Market Insights-dashboard in het Job Marketing Platform. Het platform van VONQ is al gevestigd als tool bij uitstek voor Fortune 500 bedrijven met meer dan 2500 mediakanalen om uit te kiezen. Een wereldwijde basis van media leveranciers en integraties met meer dan 18 enterprise-grade Human Capital en Talent Acquisition-systemen. Het Labor Market Insights-dashboard behandelt de meest prangende vragen van recruitment teams bij het omgaan met ontwrichtende transformatie in hun bedrijven en bedrijfstakken.

Het nieuwe Labor Market Insights dashboard, dat onderdeel is van VONQ’s Job Marketing Platform, helpt bedrijven om sollicitanten-profielen beter te begrijpen, online marketing vacature campagnes te plannen en te budgetteren om openstaande vacatures zo snel en kostenefficiënt mogelijk in te vullen. 

Arno Schäfer, CEO van VONQ Group zegt, “Naarmate er nieuwe rollen ontstaan, worden recruitment teams uitgedaagd om kandidaten te vinden voor functies waar ze zich eerder niet op hebben gericht. We observeren de evolutie van elke economische sector tijdens de pandemie en hebben besloten dat dit het juiste moment is om online recruiters te helpen om beter in te spelen op hun branche- en bedrijfsbehoeften. Het informatieve data-driven dashboard geeft hen onmisbare inzichten om nieuwe werkzoekenden te bereiken, naarmate de vacatures binnen hun bedrijf veranderen door de gevolgen van de pandemie”.

 

Inzichten in de arbeidsmarkt maken strategische banenmarketing mogelijk

Labor Market Insights is volledig geïntegreerd in het Job Marketing Platform voor snelle en gemakkelijke toegang. Het toont duidelijke cijfers, grafieken en top 10 een lijst van 6 belangrijk factoren die van invloed zijn op het succes van online recruiting. Gebruikers kunnen het dashboard filteren om resultaten te weergeven op basis van meer dan 20.000 functietitels en 28 landen. Deze gegevens stellen VONQ-klanten in staat om hun campagnebudgetten en tijdsbestekken beter te plannen en om de perspectieven van sollicitanten beter te begrijpen, zodat ze hun openstaande posities strategisch op de markt kunnen brengen.

Geert-Jan Waasdorp, CEO & oprichter van Intelligence Group. 

“VONQ is een leider op het gebied van recruitment marketing en heeft de afgelopen 15 jaar nauw samengewerkt met Intelligence Group, een trots bedrijf uit Rotterdam, Nederland. Door onze talent informatie te integreren in het VONQ-platform, is ons partnerschap versterkt door het leveren van essentiële gegevens en tools voor wervingsteams en disruptieve veranderingen op de arbeidsmarkt aan te pakken. Ik ben namelijk trots en verheugd om deze stap samen te nemen.”

We geven recruiters de informatie die ze nodig hebben

Het Labor Market Insights-dashboard biedt antwoorden op de meeste prangende vragen van recruitment teams, waaronder:

  • Hoeveel mensen zoeken nieuwe banen voor een specifieke functietitel en locatie? Bijvoorbeeld PHP-ontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk.
  • Hoe moeilijk wordt het om kandidaten te vinden voor een specifieke functie en titel?
  • Hoe kan ik beslissen waar ik vacatures wil plaatsen om de ideale sollicitant te vinden en te bereiken?
  • Welke voordelen willen werkzoekenden van een werkgever voor een specifieke functietitel en locatie?
  • Hoe kan ik mijn campagnes optimaliseren om sollicitanten te overtuigen?

Labor Market Insights-dashboard in VONQ’s Job Marketing Platform.