Recruitmentmarkt kengetallen
Persbericht Gepubliceerd op 03-04-2021

Intelligence Group en SmartRecruiters bundelen krachten om de volgende stap te zetten richting de toekomst van data-driven recruitment en Talent Intelligence

Intelligence Group’s talent intelligence data is momenteel volledig geïntegreerd in het toonaangevende recruitment systeem van SmartRecruiters. Dit systeem ondersteunt organisaties om de beste kandidaten te vinden, aan te trekken, te selecteren en aan te nemen via een Talent Acquisition Suite. De koppeling van de data van Intelligence Group in het recruitment systeem van SmartRecruiters maakt inzicht in de gevraagde doelgroepen van de klant direct beschikbaar. Met deze inzichten is het eenvoudig om een ​​wervingsstrategie te maken.

Geert-Jan Waasdorp, CEO Intelligence Group

"Het is een genot om samen te werken met een technologisch innoverende organisatie als SmartRecruiters en hiermee voor het eerst talent intelligence in Europa (en daarmee de wereld) geïntegreerd te kunnen ontsluiten."

Hoe Talent Intelligence binnen SmartRecruiters werkt

Door het benodigde talent in te voeren binnen het recruitmentsysteem, wordt een compleet talent intelligence-dashboard van dit profiel weergegeven. Dit dashboard omvat onder andere de haalbaarheid van recruitment, functievoorkeuren, socio-demografische gegevens, verwachtingen van kandidaten en  mediagedrag binnen 28 Europese landen en de VS. Naast de inzichten over de doelgroep wordt er een landelijk gemiddelde getoond. Op deze manier kan een tactische strategie worden bepaald, die kan worden ingezet om meer op te vallen voor jouw publiek.
Hier een voorbeeld met een verkoopmanager in Frankrijk.

Stanislaw Wasowicz, Regional Director Alliances EMEA

"Weten waar je moet zoeken, is het halve werk bij het aannemen van nieuw personeel. Met een groeiend aantal remote-first werkgevers, kunnen wervingsteams praktisch overal naar talent zoeken. De realtime arbeidsmarktdata van Intelligence Group dienen als een kompas voor recruitmentmarketing en recruitment sourcing. Een zeer gewaardeerde aanvulling op ons markt leidende partner ecosysteem. "

SmartRecruiters

SmartRecruiters is een wereldleider in wervingssoftware. Ze bieden een cloud-gebaseerde wereldwijde Talent Acquisition Suite die teams in staat stelt om het beste talent aan te trekken, te selecteren en in te huren. Meer dan 4.000 bedrijven wereldwijd, waaronder Bosch, LinkedIn, H&M en Visa, vertrouwen op SmartRecruiters voor wervingssucces.

Dit succes wordt bereikt binnen één schaalbaar platform, dat recruitment marketing, CRM, AI, ATS en een marktplaats van meer dan 600 aangesloten leveranciers omvat. Forbes heeft SmartRecruiters erkend als een van de beste werkgevers van 2020, wat het bedrijf dichter bij hun missie brengt om mensen op schaal met banen te verbinden.

. Ga voor meer informatie naar www.smartrecruiters.com of volg @SmartRecruiters op Twitter of LinkedIn.

Intelligence Group

Intelligence Group is een internationaal Data & Tech bedrijf gespecialiseerd in arbeidsmarkt- en recruitmentgegevens. Hun belangrijkste focus ligt op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarktgerelateerde gegevens om de werving van personeel door werkgevers en de inzetbaarheid van werknemers te verbeteren.

Ze stellen deze gegevens op verschillende manieren beschikbaar aan klanten, waaronder rapporten, dashboards en API’s.

Ga voor meer informatie naar de website van Intelligence Group.