Klantcase Solvus Gepubliceerd op 28-10-2020

De juiste doelgroep vinden en bereiken voor je klanten met Giant

Als pionier in Total Talent Management hecht het Belgische bedrijf Solvus belang aan het ontdekken en implementeren van de laatste innovatieve technieken en trends. Hierdoor kunnen ze steeds de juiste talenten bij hun klanten inzetten. Met hun flexibele en modulaire oplossing ontzorgen ze hun klanten, zodat zij zich op hun core business kunnen focussen. Solvus gebruikt Giant (hiervoor het European Recruitment Dashboard) om de juiste doelgroep voor hun klanten te vinden en te bereiken.

Waarom Giant?

“Bedrijven komen bij Solvus terecht, omdat ze het juiste talent willen aantrekken. Door de combinatie van de taalproblematiek in België en de oververhitte arbeidsmarkt, is het niet altijd even makkelijk om de juiste doelgroep te vinden en te bereiken. Als pionier in Total Talent Management scannen wij voortdurend de markt naar nieuwe technologische ontwikkelingen en trends, daarbij komen wij vaak terecht op de Nederlandse markt. Jullie unieke propositie op de markt zette ons aan om met jullie in zee te gaan,” zegt Isabel De Baecke, Business Unit Manager Talent Acquisition.

Beter en onderbouwd advies voor klanten

“Sinds begin dit jaar zetten we Giant effectief in. Dankzij deze tool kunnen we op een objectieve en cijfermatige manier aantonen aan onze klanten, waarom het moeilijk is een doelgroep te vinden, waar de doelgroep zich bevindt en wat kandidaten belangrijk vinden. Klanten verwachten steeds meer objectieve data van de arbeidsmarkt. Door de data uit Giant mee te nemen, kunnen we de klanten nog beter adviseren. Wat bijdraagt aan de klanttevredenheid. De tool ondersteunt niet alleen ons advies naar de klant, maar biedt ons eveneens de mogelijkheid intern hiermee aan de slag te gaan.”

Isabel De Baecke, Solvus

"Deze innovatieve tool geeft beter inzicht in de markt en biedt eigen recruiters ondersteuning in de zoektocht naar de juiste kandidaten".

Ben jij ook geïnteresseerd in Giant en wil je meer weten over de toepasbaarheid van dit dashboard voor jouw wervingsactiviteiten?
Neem dan contact met ons!