Nieuws & blogs

IT'ers werven; een vak apart! ICT Group aan het woord in online webinar

Wilt u ook als ICT Group beter, slimmer en sneller werven? Intelligence Group neemt u mee naar de recruitmentkeuken van ICT Group: laat u inspireren door het webinar dat u hier gratis kunt downloaden.

Maak onderscheid in de voortdurend veranderende arbeidsmarkt

Omdat de arbeidsmarkt continu verandert is het steeds belangrijker om binnen het recruitmentvak  inhoudelijk aan de slag te gaan. Door meer met een marketingoog naar het hele proces rondom het werven van de ideale kandidaat te kijken. Welke pullfactoren zijn aantrekkelijk voor uw kandidaat? Op welke mediakanalen bevindt hij/zij zich? Wat drijft een kandidaat écht? Allemaal gegevens die uw werk als recruiter makkelijker kunnen maken. ICT Group is gebruiker van het DoelgroepenDashboard en laat in het webinar zien hoe zij deze tool optimaal inzetten. U kunt het webinar via het formulier op deze pagina downloaden.

Over ICT Group

Het automatiseren van een complex proces tot een werkend systeem is één. Maar hoe ontstaat een ICT-oplossing die veel meer oplevert? Hoe wordt er voor meer snelheid gezorgd? Meer gemak? Meer duurzaamheid? Meer rendement? Dát is pas een uitdaging. 

ICT Group gaat die uitdaging graag aan. Want hoe ingewikkelder het project, hoe enthousiaster zij worden. En hoe ambitieuzer de doelstelling, hoe meer ICT Group hun grenzen verlegt. Dát is wat hen drijft. En dat is waarom ze al bijna 40 jaar succesvol zijn in technologische en industriële markten. Met meer dan 1100 professionals helpt ICT Group haar klanten verder met slimme, innovatieve, integrale en vooral uitdagende ICT-oplossingen.

Ook slimmer werven met data?

Het DoelgroepenDashboard biedt 24/7 ongelimiteerd, real-time toegang tot data over specifieke doelgroepen, de markt en vacatures van alle Nederlandse arbeidsmarktdoelgroepen. Het is een handige tool om vacatures sneller te kunnen vervullen en het helpt om inzicht te krijgen in de schaarste van de arbeidsmarkt.

Bent u nieuwsgierig naar wat het dashboard voor u kan betekenen? In een één op één online demo laten we u zien hoe het DoelgroepenDashboard antwoord kan geven op uw wervingsvraagstuk. U krijgt vrijblijvend advies vanaf uw eigen bureaustoel. 

JA, wil een demo