Nieuws & blogs

European Recruitment Dashboard in de race voor meest innovatieve recruitment tool

Intelligence Group is met het European Recruitment Dashboard genomineerd voor meest innovatieve recruitment tool. Om deze reden was Inge Vuik van Intelligence Group maandag 5 november te gast in de studio bij het programma People Power van New Business Radio. Hier sprak zij over de nominatie, waarvan 50% van de score door het publiek bepaald wordt. Een spannende race waarbij alle stemmen welkom zijn.

"We hebben er met z'n allen echt keihard aan gewerkt. Het is echt een stukje herkenning en erkenning dat het anders moet in de recuitmentwereld."  Inge legt uit dat er steeds meer vraag is naar buitenlands talent. Niet alleen vanuit Nederland, maar ook vanuit België en andere Europese landen. Bedrijven weten vaak niet waar en hoe ze die talenten kunnen zoeken en vinden. Het European Recruitment Dashboard is een online tool waarmee je in 28 landen inzicht krijgt in 500 doelgroepen op de arbeidsmarkt in heel Europa. Ook zijn de culturele verschillen tussen landen belangrijk om bij stil te staan. 

Inge bij NBR over het European Recruitment Dashboard

Op 22 november zal de Award worden uitgereikt op het Recruitment Tech Event en stemmen kan nog tot 8 november. Stemmen jullie ook op ons? Dat kan via deze linkBeluister hier het hele interview over het European Recruitment Dashboard.