Nieuws & blogs

Festival: Recruitment in de Zon!

Na de vakantie weer met frisse energie aan de slag met nieuwe arbeidsmarktkennis? De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft de oplossing: het festival “Recruitment in de Zon” op 27 augustus in de Weelde, in Rotterdam. Een dag vol met verschillende informatieve, interactieve en inspirerende sessies over uiteenlopende onderwerpen mét een gezonde dosis FUN.

Tijdens zes rondes met korte sessies van 45 minuten worden er concrete tips en tools aangereikt die meteen in de praktijk kunnen worden toegepast.

Candidate Experience centraal

Inge Vuik van Intelligence Group zal een workshop geven met als onderwerp: “Zet de Candidate Experience centraal”. In een krappe arbeidsmarkt lijkt de lengte van het wervingsproces cruciaal: zowel in tijd, als ook in het aantal stappen tot de eerste dag van het geworven talent. Alles draait om de candidate experience. Wat verwacht de kandidaat en hoe sluit uw organisatie aan op die verwachtingen?

Andere workshops en onderwerpen die aan bod komen, zijn: “Google for Jobs”, “CACTUS interview”, “Bouw je Employer Brand”, “Technology & Tools” en nog veel meer. Het programma kan zelf samengesteld worden. Ga hier naar het volledige programma.

recruitment in de zon