dinsdag
17
september 2019
11:00-12:00

Webinar: 3x meer sollicitanten op vacatures

Er is een grote schaarste aan kandidaten en het aantal beschikbare vacatures groeit nog steeds. Des te belangrijker is het om te weten wat uw doelgroep belangrijk vindt in een nieuwe baan. Om erachter te komen wat dit is, nodigen Intelligence Group en Tigris u graag uit voor ons webinar op 17 september om 11:00.

Pullfactoren en arbeidsvoorwaarden bij het aanmaken van de vacature

Een belangrijk thema is het inzetten van de juiste pullfactoren en arbeidsvoorwaarden in een vacature. Welke ervoor zorgen dat uw doelgroep kiest voor uw vacature. Dat is precies wat Tigris  u laat zien tijdens het webinar. Realtime worden de pullfactoren en arbeidsvoorwaarden opgehaald vanuit Intelligence Group die door middel van data analyses exact weten wat de doelgroep belangrijk vindt.

Als gebruiker hoeft u alleen de kenmerken die bij uw organisatie passen aan te klikken. Ze worden automatisch aan de vacature toegevoegd. Inge Vuik van Intelligence Group en Dean Versteeg van Tigris toont u dat tijdens het webinar en laten zien wat deze functionaliteit voor uw organisatie betekent. 

Nieuwsgierig geworden? En wilt u ook meer conversie op uw vacatures? Schrijf u dan in nu voor het webinar!

JA, IK schrijf me in