donderdag
15
oktober 2020
15:00 - 16:00

Vier het 4-uurtje ‘Toekomst van werk’

Ook last van een middagdip op jouw zoveelste thuiswerkdag? Werken in Gelderland is er voor jou als een gezonde Cup-a-soup. De komende tijd verzorgen we maandelijks een 'Vier het 4-uurtje' voor jou, boordevol inspiratie om je werkdag op een energieke manier af te sluiten. Op 15 oktober is de aftrap van de eerste sessie. Deze staat in het teken van ‘De toekomst van werk’. Enne… deze start al om 15:00 uur, om nog langer van het 4-uurtje te kunnen genieten.

Klaar voor een nieuwe toekomst?

De nieuwsberichten vliegen je om de oren; cijfers over corona, de economie en de grote gevolgen op de arbeidsmarkt. Zie jij door het bomen het bos niet meer? Geen paniek, wij helpen je om inzicht te krijgen in de huidige arbeidsmarkt en de toekomst van werk.
Dat doen we met twee bevlogen sprekers die data van de arbeidsmarkt nauwlettend in de gaten houden. Ze praten je bij over de gevolgen van corona op de data en wat de prognose is op de korte termijn.
Maar maak je geen zorgen, verwacht niet alleen sombere verhalen. Sta open voor de unieke kansen die ontstaan en bereid jezelf en je organisatie voor op een nieuwe toekomst!

Op het programma…
15:00              Opening vanuit Werken in Gelderland
15:15               Arbeidsmarkt(communicatie) tijdens en na corona – Geert-Jan Waasdorp
16:00              Geen paniek! – Ben Rogmans

Tijd en locatie
Het eerste 4-uurtje is op 15 oktober is vanwege de huidige maatregelen alleen digitaal bij te wonen.

Meld je aan voor deze bijeenkomst
Klik hier om je aan te melden voor het eerste ‘Vier het 4-uurtje’.