donderdag
14
maart 2019
11:45-16:30

Seminar: Agile Recruitment

De toekomst van recruitment is agile

Agile Recruitment is een organisatievorm om recruitment, samen met alle stakeholders, naar een hoger plan te trekken om zodoende wendbaar en flexibel mee te kunnen bewegen met de veranderende vraag vanuit de organisatie en het veranderende aanbod van kandidaten. Hun wensen, eisen en oriëntatiegedrag zijn net zo veranderbaar als de vraag van hiring managers.

Werf& organiseert een Breaking Seminar waarbij er stilgestaan wordt bij de basis van agile, maar ook bij andere termen die veelvuldig gebruikt worden, zoals lean, kaizen, scrum, black belt en andere organisatievormen om beter, effectiever, leuker en succesvoller te werven. Deze vormen van samenwerken en beter worden, zijn de basisvormen van future proof recruitment.

Naast de theorie, zijn er meerdere sprekers uit de agile recruitment die vanuit hun praktijk en ervaring o.a. bij Philips en KPN ICT Consulting de deelnemers gaan meenemen in hun aanpak. Wat zijn de pro’s en de con’s? Aan de hand van discussie, vragen, cases, voorbeelden en tech gaan we tijdens dit Werf& Breaking Seminar Agile Recruitment ontdekken.

 

Programma

Het seminar begint om 11.45 uur met een inlooplunch. De opening is om 12.30 uur. Om 16.30 uur wordt het seminar afgerond. Geert-Jan Waasdorp, CEO van Intelligence Group zal de opening verzorgen en is dagvoorzitter.