donderdag
01
juli 2021
10.30 - 14.30

HR Trendcongres 2021

HR Trendcongres 2021

Het HR Trendcongres is elk jaar weer een groot succes. Het is inhoudelijk hoogstaand en verrassend met de resultaten van het HR Trendonderzoek en sprekers uit de wetenschap en praktijk. Maar dat is niet het enige aspect van het congres. De mooie locatie, de driegangennetwerklunch en de ontmoeting met collega’s dragen bij aan het succes. Het HR Trendcongres is dan ook het leukste voorjaarscongres van het jaar.

Op 1 juli presenteren wij de resultaten van het grootste onderzoek in Nederland naar de thema’s die jouw agenda voor de korte en middellange termijn gaan bepalen. Hans van der Spek van Berenschot trapt deze ochtend af met de resultaten van het onderzoek in vogelvlucht. Daarna geeft hij het stokje over aan Geert Jan Waasdorp die de arbeidssituatie anno 2021 onder de loep neemt. Als laatste thema staan we stil bij de digitalisering van HR-processen die na het uitbreken van de pandemie een grote vlucht heeft genomen.

Live congres

Wij blijven optimistisch en gaan ervan uit dat dit netwerkcongres live kan plaatsvinden, al zal het aantal deelnemers nog beperkt zijn vanwege Corona. Het is een voor de file thuis congres van 10:30 – circa 14:30 uur. Zo sla je in relatief weinig tijd twee vliegen in een klap. Je bent op de hoogte van de trends van nu en morgen en je hebt je contacten weer aangehaald. Mocht het congres live niet doorgaan vanwege coronagerelateerde maatregelen, dan zullen we de presentaties streamen en uitzonden op donderdag 1 juli vanaf 10:30.

Prijzen

  • Tot 6 juni € 350
  • Tot 30 juni € 400

Klik hier om het complete programma te bekijken:

Datum: Donderdag 1 juli 2021
Tijd: 10.30 - 14.30