Digital transformation en een markt in transitie (C-Level Meet-ups)

In februari kwamen 70 van de belangrijkste CEO’s, managers en CIO’s uit de Belgische en Nederlandse flex- en arbeidsbemiddelingsmarkt bijeen. De eerste twee C-Level meet-ups boden een unieke kans om ideeën uit te wisselen en om trends op de Benelux-markt te bespreken.

Digitalisering en schaarste waren de voornaamste thema’s in zowel Het IndustrieGebouw in Rotterdam, als in de Fosbury & Sons Harmony in Antwerpen. Ook onder de bezoekende CEO’s bleken deze thema's hot topics te zijn: schaarste en digitalisering zijn dé twee elementen die zij als grootste uitdaging voor de toekomst in de flex- en arbeidsbemiddelingsmarkt zien.

Bent u ook geïnteresseerd in hoe een digitale transformatie kan leiden tot een betere, persoonlijke customer experience? Of in de kansen die geïntegreerde data binnen het recruitment- en kandidaatbewerkingsproces met zich meebrengen? Download dan direct de presentaties 'Digital Transformation to Business' van Wim van Meerbeeck en 'De Recruitment- en flexmarkt: Een markt in transitie' van Geert-Jan Waasdorp via onderstaand formulier (dit formulier is enkel zichtbaar na het accepteren van de cookies op onze website).