De Arbeidsmarkt van Morgen

Op weg naar een transparante en eerlijke arbeidsmarkt zonder knelpunten en met gelijke kansen. In deze paper zult u geen beleidsmatige oplossingen vinden, maar verbeteringen voor en vanuit de praktijk. Verbeterpunten die de arbeidsmarkt, de plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen, eerlijker en transparanter maken. 

Recruitment Kengetallen Rapport 2021

In de afgelopen maanden heeft een groot aantal organisaties in Nederland de vragenlijst ingevuld van het Recruitment Kengetallen Onderzoek 2021 (de laatste editie). Met behulp van deze input heeft Intelligence Group de nieuwste Recruitment Kengetallen in kaart gebracht, samen met nog veel meer belangrijke inzichten over de recruitmentmarkt in Nederland. Uit het onderzoek blijkt dat recruitment van corporates en bureaus van elkaar kunnen leren. Daarom zijn in dit rapport de resultaten van deze organisaties naast elkaar gezet. 

The value of RPO in Europe

Recruitment Process Outsourcing emerged early this century and the industry has been growing rapidly. The recent development in the economy as well as in recruitment industry is one of the main drivers of this growth. At the same time, the development of markets across the globe has been uneven. Generally speaking, the US and UK recruitment markets are ahead, while the rest of the world is following. One of the markets that always seems to be both the next frontier as well as an emerging market is continental Europe. This is the market that we’re trying to crack in this report.

Talent Monitor

Intelligence Group en HeadFirst Group stellen elk kwartaal de 'Talent Monitor' ter beschikking. Deze paper geeft op basis van recruitment- en inhuurdata unieke inzichten over arbeidsmarkt gerelateerde thema’s. Daarnaast wordt de stand van de arbeidsmarkt, specifiek de verhouding en verbanden tussen vast en flex, nauwkeurig in kaart gebracht. De Talent Monitor biedt daarmee inzicht in de ontwikkeling rondom het integraal managen van personeel, ook wel Total Talent Management genoemd.

Skills of the future van de ggz-branche in Nederland

Wat zijn de skills van de toekomst? Dit rapport toont de snelst groeiende skills in de afgelopen drie
jaar binnen ggz-branche van Nederland. Hierin is onderscheid gemaakt tussen: professionele, IT, en sociale skills. 

Skills of the future van de thuiszorgbranche in Nederland

Wat zijn de skills van de toekomst? Dit rapport toont de snelst groeiende skills in de afgelopen drie
jaar binnen thuiszorgbranche van Nederland. Hierin is onderscheid gemaakt tussen: professionele, IT, en sociale skills. 

Skills of the future van de ziekenhuisbranche in Nederland

Wat zijn de skills van de toekomst? Dit rapport toont de snelst groeiende skills in de afgelopen drie
jaar binnen ziekenhuisbranche van Nederland. Hierin is onderscheid gemaakt tussen: professionele, IT, en sociale skills. 

Skills of the future van de top 50 scale-ups

Wat zijn de skills van de toekomst? Dit rapport toont de snelst groeiende skills in de afgelopen drie
jaar binnen de scale-up sector. Hierin is onderscheid gemaakt tussen: professionele, IT, en sociale skills. 

Giant brochure

Giant is een product van Intelligence Group dat u inzicht geeft in uw doelgroep, hun motivatie om te kiezen voor een baan of organisatie en hun verwachtingen van het sollicitatieproces. Deze doelgroep informatie is beschikbaar van 28 Europese landen, waaronder Nederland, en de Verenigde Staten. Vanuit één dashboard heeft u al deze informatie voorhanden. In deze download vind u een handleiding voor het dashboard.

De arbeidsmarkt van 2021

Hoe staat het ervoor op de arbeidsmarkt van vast en flex? Deze whitepaper in samenwerking met Jellow bespreekt de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van 2021 en kijkt tevens terug op de impact van de coronacrisis in 2020.