Recruitment Kengetallen Onderzoek 2024 gaat van start

Het Recruitment Kengetallen onderzoek is hét leidende onderzoek in de Nederlandse arbeidsmarkt naar de belangrijkste kengetallen. Sinds 2007 doet Intelligence Group onderzoek naar de Nederlandse recruitment kengetallen en in 2024 vindt dit onderzoek weer plaats.

Wat is het Recruitment Kengetallen onderzoek?

Binnen de recruitmentsector is er veel vraag naar kengetallen/KPI’s en benchmarktdata ter ondersteuning van managementplannen en het effectief inrichten van de recruitmentorganisatie. In ons onderzoek analyseren en achterhalen we de belangrijkste recruitment kengetallen, zoals de optimale workload recruiters, conversieratio’s, fullfillmentratio, time to hire, time to fill, doorlooptijd, productiviteit, budget en leggen we opvallende verbanden tussen deze kengetallen, rendement en -indien mogelijk- quality of hire.

Het onderzoek beantwoordt de belangrijkste vragen van recruitmentmanagers en bureau-eigenaren en het kan recruitmentteams helpen om slimmer en efficiënter te worden ingericht. Benieuwd naar het Recruitment Kengetallen Rapport van 2021?

Recruitment kengetallen 2024

Meedoen?

In tegenstelling tot eerdere recruitment kengetallen onderzoeken met lange en ingewikkelde vragenlijsten, gaan we het dit jaar makkelijker. Door een (API-)koppeling te maken met jouw ATS kunnen we alle relevante data uitlezen en zullen we jouw KPI’s en benchmarkdata ook via een prachtig dashboard terug geven. Alles binnen de kaders van de AVG en vanzelfsprekend zonder uitwisseling van persoonsgegevens.  

Voordelen

De voordelen van het nieuwe onderzoek zijn:

  • Zeer beperkte tijdsinvestering
  • Meer data en meer diepte
  • Relevantere benchmarks in de vorm van een dashboard
  • Actuele en regelmatige updates
  • En meer

Bij deelname aan het onderzoek en het ter beschikking stellen van de data van 2023, ontvang je een recruitment kengetallen 2024 PowerBI dashboard inclusief benchmarktcijfers. Het enige dat het voor jou kost, is een powerBI licentie van enkele tientjes.

Het Recruitment Kengetallen onderzoek 2024 wordt uitgevoerd door Intelligence Group in nauwe samenwerking met Jan Brooijmans, Werf&, Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Compagnon.

Meer informatie of vragen

Heb je vragen over het onderzoek of wil je meer informatie? Neem dan vooral contact op met iris@intelligence-group.nl.

Aanmelden Recruitment Kengetallen Onderzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag mee doen aan het onderzoek
GDPR*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.