Referral Tool Webinar

Wil jij het referral programma binnen jouw organisatie tot een succes maken en geloof je in de kracht van een tool om dit te bereiken? Of ben je geheel nieuw in de wereld van referral? Schrijf je dan in voor het webinar referral.

Recruiters weten maar al te goed wat het belang en nut van een referral programma kan zijn. Binnen de meeste organisaties is het alleen moeilijk om collega’s te activeren en het levend te houden. Dat is zonde want al jouw collega’s bij elkaar vormen het grootste kwalitatieve netwerk om nieuwe kandidaten aan te trekken. Wil je dit netwerk optimaal inzetten meld je dan aan voor de webinar. Klik op de onderstaande button:

Referral tool

We bieden hiervoor een nieuwe referral tool aan. Met deze tool komt jouw referral programma tot leven en wordt een succes. Dit door data gedreven en laagdrempelige campagnes op het gebied van vacatures en employer branding te delen met al jouw collega’s.

Tijdens het Webinar referral vertellen wij precies op welke manier je de referral tool het beste kunt inzetten om succesvol te zijn met jouw referral programma.

Schrijf je in voor de Webinar referral op 31 oktober van 09.30 uur tot 10:15 en krijg bij aanwezigheid 1 maand gratis toegang tot onze referral tool. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via onderstaande formulier.

Meld je aan voor het webinar over de Referral Tool

"*" geeft vereiste velden aan

GDPR*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.