15 juni | Bloemingdale

Geannuleerd

Helaas is de locatie van het evenement afgebrand. Gezien de korte termijn hebben we geen andere passende locatie kunnen vinden en wordt het evenement verplaatst. Heb je je al aangemeld? Dan wordt je per mail verder op de hoogte gehouden.

 

Er is een oude, huidige en nieuwe arbeidsmarkt. Allemaal met haar eigen dynamiek en spelregels. Een ‘maakbare’ arbeidsmarkt vanuit Den Haag en de polder, én een AI, markt- en techgedreven arbeidsmarkt die alles wat ooit was in beweging brengt. Alle ontwikkelingen zorgen voor toenemende druk op de manier van het organiseren van arbeid, variëren van de werving van vast, flex, internationale werving, interne mobiliteit, carrièreplanning en veel meer.

Op 15 juni ontmoeten de leiders van de Nederlandse recruitmentindustrie elkaar in Bloemendaal op uitnodiging van Intelligence Group en Werf&. Naast netwerken, hopelijk van de zon genieten en een heerlijke BBQ, gaan drie inspirerende sprekers: Geert-Jan Waasdorp, Paul de Beer en Heleen Stoevelaar de diepte in op:

  • Hoe generatieve AI onze markt op z’n kop zet. De kansen en bedreigingen.
  • De laatste update van de Q2 cijfers.
  • Hoe leid je een moderne HR dienstverlener en master en forecast je demand & supply.
  • Wat als legacy systemen je belemmeren om te concurreren en je kansen te pakken.

Programma

13:30u – 14:15u Inloop

14:15u – 14:30u Start door dagvoorzitter Marieke Wehner

14:30u – 15:15u Paul de Beer

15:15u – 16:00u Heleen Stoevelaar 

16:00u – 17:00u Break + optioneel spel op het strand

17:00u – 17:45u Geert-Jan Waasdorp, Inge Vuik en Arjan Ruis over arbeidsmarkttrends

17:45u – 20:30u BBQ