Wat kunnen wij leren van deze voorop loper in de markt?

Webinar 7 december: Arbeidsmarkt trends ICT 2024

Op 30 november is de nieuwste editie van de ICT-Talent Monitor uitgekomen, een gezamenlijk rapport met HeadFirst Group. Dit rapport, dat de leidende trends en ontwikkelingen binnen de ICT-arbeidsmarkt belicht, biedt waardevolle inzichten die ook relevant zijn voor andere sectoren. Ontdek hoe de ICT-markt zich ontwikkelt en wat dit kan betekenen voor de bredere arbeidsmarkt.

Het ICT Talent Monitor rapport biedt essentiële inzichten in de groei en dynamiek van de ICT-sector. Met een focus op actuele en toekomstige arbeidsmarkttrends, zoals de toename van ZZP’ers en het belang van werkbeleving, helpt dit rapport professionals en bedrijven om te navigeren door de constante veranderingen en uitdagingen in de branche. Ontdek de drijvende krachten achter de schaarste in de markt, de evolutie van ICT-vaardigheden en hoe de sector zich aanpast aan een nieuwe golf van digitalisering en automatisering.

 

Webinar

Op 7 december van 09:00 tot 10:00 uur geven we een webinar, waar we de belangrijkste inzichten uit het ICT-Talent Monitor rapport delen. We duiken in de actuele arbeidsmarkttrends en de arbeidsmarkttrends van 2024, zowel binnen de ICT-sector als in andere markten, en verkennen de gevolgen daarvan voor professionals en organisaties.

Geert-Jan Waasdorp

Geert-Jan Waasdorp geeft het webinar. Geert-Jan is oprichter en directeur van Intelligence Group. Hij is expert op het gebied van arbeidsmarktdata en trends. Geert-Jan heeft in 2003 Intelligence Group opgericht en helpt sindsdien verschillende bedrijven om hun recruitmentstrategie te optimaliseren.

 

Meld je aan voor het webinar over Arbeidsmarkt trends ICT 2024

"*" geeft vereiste velden aan

GDPR*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.