Giant Dashboard

Werf slim en effectief met inzicht in je doelgroep

Door gebruik van ons dashboard Giant vind je antwoorden op jouw wervingsvraagstukken. Je stelt jezelf in staat om veel efficiënter en doeltreffender te werk te gaan. Je krijgt een feilloos inzicht in je doelgroepen. Niet alleen hun motivatie om te kiezen voor een bepaalde baan of werkgever, maar ook de verwachtingen die ze hebben van het sollicitatieproces. Verder vind je er informatie over omvang, mediagebruik, oriëntatiegedrag, sourcingsdruk, gender, mobiliteit, candidate expectations en hoe jouw doelgroep zich daarin verhoudt tot het landelijk gemiddelde. Wat maakt hen onderscheidend?

Deze doelgroepinformatie is beschikbaar over 28 Europese landen plus de Verenigde Staten. Extra functionaliteiten zijn onder meer: met één muisklik een PDF van je analyse genereren en opslaan, keuze uit zes verschillende talen, inzicht in bereidheid om in een ander land te werken en een ranking van alle Europese landen om te zien in welk land de wervingshaalbaarheid van je doelgroep het grootst is.

Eindejaarsactie

Op zoek naar alle onderbouwing voor je recruitment- en arbeidsmarktcommunicatieplannen van 2023? Wil jij in 2023 nog slimmer de juiste mensen werven en jouw doelgroep beter bereiken? Ben je op zoek naar een quick-win als het gaat om inzicht in verschillende doelgroepen op de arbeidsmarkt? Dan is onze eindejaarsactie wat voor jou. Je krijgt namelijk toegang tot ons Talent Intelligence Dashboard Giant waarin je 10 doelgroepanalyses kunt uitdraaien. En nóg leuker, je mag aanvullend 5 analyses weggeven (of zelf gebruiken)! Neem via onderstaande button een kijkje in de demo-omgeving van Giant om een goede indruk te krijgen van het dashboard.

Giant

helpt jou met…

Het doeltreffend maken van je werving

Vergroot de wervingshaalbaarheid met managementinformatie over onder meer de omvang van de doelgroep, de schaarste en de sourcingsdruk.

(Inter)nationale recruitment marketing en employer branding

Het krijgen van inzicht in het mediagedrag, de push- en pullfactoren van je doelgroep. Speel hierop in en optimaliseer daarmee de Employee Value Proposition (EVP) van jouw organisatie.

Het optimaliseren van de candidate experience

Verbeter de sollicitatie ervaringen van de kandidaat door kennis van hun verwachtingen over het sollicitatieproces. Hoeveel tijd neemt het proces in beslag, hoeveel interviews verwachten zij, welke aspecten vinden zij belangrijk, waarover willen zij onderhandelen?

Uit de praktijk

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze casestudies!

Vraag een demo van Giant

Ga aan de slag met Giant

Vraag een demo aan en ontdek zelf waarom deze tool door zoveel professionals dag-in-dag-uit wordt gebruikt.

Een krachtige wervingsstrategie is gebaseerd op onafhankelijke en volledige data.

Demo aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag meer informatie over of een gratis demo van
AVG*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.