24 maart 2023

Winnen op de arbeidsmarkt

Elk kwartaal organiseert Intelligence Group een exclusief evenement. 24 maart 2023 is het weer zover. Het evenement is gevuld met topsprekers en wordt gehouden in de Kuip in Rotterdam. De dag bestaat uit meerdere delen en bevat een ochtend-, middag- en avondprogramma. Zie hieronder een beknopte samenvatting van het programma:

Luidsprekers

We trappen af in De Kuip, het stadion van Feyenoord.  Wat natuurlijk altijd een enorm inspirerende plek is om te zijn. Niet alleen omdat Feyenoord daar speelt en omdat de club het dit seizoen natuurlijk zo fantastisch doet, maar ook omdat het Nederlands elftal daar vaak zulke geweldige wedstrijden heeft gespeeld. En natuurlijk omdat het een prachtig stadion is met een geweldige historie.

Het belooft alleen daarom al een mooie middag te worden. Maar het wordt er ook eentje met veel boeiende sprekers. Zo duiken we samen met jullie en onze specialisten de data in en gaan we nieuwe ideeën verzamelen op basis van jullie ‘feedback/gebruikerservaringen.

Arjan Ruis, senior arbeidsmarktanalist van Intelligence Group, praat iedereen bij over de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt en kijkt wat verder in de toekomst.

Vervolgens geeft Geert-Jan Waasdorp, CEO van Intelligence Group zijn visie op de huidige arbeidsmarkt en de allerlaatste laatste trends duiden. Ook zal hij tijdens de bijeenkomst een aantal nieuwe initiatieven presenteren.

Om 16:45 uur hebben we de eer dat Mary Kok-Willemsen (voormalig voetbalcoach van het vrouwenteam van N.E.C. en voormalig manager van het vrouwenteam van FC Twente) komt spreken.

Inspirerende discussies

Mary is tegenwoordig ondernemer en zij is de oprichtster van de Holland Football University, een voetbalmanagementbureau dat spelers, trainers en clubs een professionele opleiding biedt. In 2016 richtte zij de FootballEquals Foundation op, een stichting die zich inzet voor gendergelijkheid in het voetbal.

Na haar inspirerende verhaal is het officiële programma voorbij en is het tijd om te netwerken. Daarom willen we jullie aansluitend uitnodigen voor het nuttigen van een drankje en voor een lopend buffet.

Vervolgens gaan we met zijn allen (voor wie mee wil) de voetbalwedstrijd van de Feyenoord Vrouwen 1 – ADO Den Haag Vrouwen 1 kijken. Om 19.00 uur worden we welkom geheten bij Varkenoord door een van de speelsters van de Feyenoord Vrouwen 1. Kortom het belooft een informatief, leerzaam en gezellig samenzijn te worden.

Ochtendprogramma: Gebruikerssessie Giant

Tijdens de gebruikerssessie over Giant staan de volgende drie onderwerpen op de agenda. Dit programma begint om 11:00:

  1. De huidige stand van zaken: welke noviteiten zijn er? Wat zijn de uitdagingen die we tegenkomen? En hoe denken wij dat Giant nog beter kunnen maken door de functionaliteit van Giant geleidelijk/op korte termijn verder uit te breiden?
  2. De actuele roadmap: Welke nieuwe features/toeters en bellen kun je de komende maanden allemaal nog in Giant verwachten?
  3. De toekomst: Giant 2025. Hoe zou de toekomstige versie van Giant eruit kunnen zien?

De gebruikerssessie is ’s ochtends en is zoals gezegd exclusief voor klanten van Intelligence Group.

Middagprogramma: Winnen op de arbeidsmarkt

Als je weet wat er speelt op de arbeidsmarkt en je hebt kennis en data die een ander niet heeft… dan heb je een significant concurrentievoordeel en win je op de arbeidsmarkt.

Het middagprogramma begint om 14:30. Zaken die deze middag onder meer aan bod zullen komen, zijn onder anderen:

  • Hoe ontwikkelt de mediabeleving zich en hoe ontwikkelt het gebruik ervan zich op de arbeidsmarkt?
  • Hoe integreer je ChatGPT op een succesvolle manier in je werving?
  • Welke skills heb je in de toekomst nodig?
  • Hoe verleid je latente baanzoekers?
  • Hoe verwacht je dat de arbeidsmarkt zich de komende tijd gaat ontwikkelen? Blijft de arbeidsmarkt zo krap als hij nu is?

Speciaal voor de relaties van Intelligence Group, extraheren wij onze data en doen we aan de hand daarvan voorspellingen. We kijken naar trends, nieuwe datapunten, actuele ontwikkelingen en naar zaken die wel én niet werken.

Deze sessie is voor klanten en relaties van Intelligence Group, alsmede voor andere geïnteresseerden.

Ochtendprogramma

(het ochtendprogramma is exclusief voor klanten van Giant, let op: er is een kleine aanpassing geweest in de begintijd).

10:30u – 11:00u  Inloop en wat te drinken

11:00u – 13:00u  Gebruikersupdate Giant, hier is ook tijd voor vragen.

13:00u – 14:00u  Lunch en netwerken. Er kan een rondleiding door de Kuip gevolgd worden.

Middagprogramma

14.00u – 14:30u  Inloop met koffie en thee.

14:30u – 14:45u  Welkomstwoord door Dorien Waasdorp.

14:45u – 15:30u  Update arbeidsmarkt door Arjan Ruis.

15:30u – 16:15u  Trends en ontwikkelingen door Geert-Jan Waasdorp.

16.15u – 16:45u  Pauze.

16:45u – 17:30u  Spreker: Mary Kok-Willemsen.

17:30u – 18:30u  Borrel en avondeten.

18:30u – 19:00u  Naar Varkenoord.

19:00u – 19.30u  Welkomstwoord bij Varkenoord.

19.30u – 21:00u  Start wedstrijd vrouwen Feyenoord tegen ADO.

21:00u – 22:00u Optionele borrel.

 

Aanmelding kwartaalupdate

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben klant van Intelligence Group*
Ik wil me graag aanmelden voor:*
GDPR*
Hiermee ga je ook akkoord met het no-show tarief.
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.