Intelligence Group neemt solutions van Brandchart | Graspr over

Welkom op onze pagina! Zoals je misschien voorbij hebt zien komen, heeft Intelligence Group de solutions van Brandchart | Graspr overgenomen. Deze stap stelt ons in staat om ons aanbod verder uit te breiden en te verbeteren, en nieuwe klanten bij Intelligence Group te verwelkomen.

Interesse?

Kwam je uit op de website van Brandchart | Graspr? Bekijk dan vooral even onze solutions. Zo hebben Grasper en Giant veel overeenkomsten. Met beide producten kun je een diepgaande doelgroepanalyse maken, en leer je de doelgroep beter kennen, weet je wat ze belangrijk vinden in een baan, op welke kanalen ze zitten, hoe groot je doelgroep is en nog veel meer. Voor meer informatie over Giant, klik hier. Voor de Referraltool, Candidate Experience Tracker, Tekst en Talentpooling tool kun je het beste contact opnemen met onze accountmanagers.

Contact met huidige klanten

Als je een huidige klant van Brandchart bent, hebben we waarschijnlijk al contact met je opgenomen om je persoonlijk te informeren over deze overgang. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens deze verandering.

Wat verandert er?

In de komende weken en maanden zul je een aantal verbeteringen en nieuwe features zien die het resultaat zijn van deze samenvoeging. Onze gecombineerde expertise stelt ons in staat om meer innovatieve en krachtige oplossingen te bieden, die aan al je behoeften op het gebied van talent intelligence en recruitment kunnen voldoen. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen en de arbeidsmarkt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.