Intelligence Group Rotterdam | heel Nederland

Sales Support Medewerker

Jij wordt blij van een strakke administratie. Jouw dag is goed als onze database up to date is en je daarmee de basis van ons marketing en sales succes legt.

Wat ga je doen

Intelligence Group is gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en recruitment data. Wij bedienen recruitment professionals en werkgevers met onze innovatieve, praktische dashboards en rapporten.

Bij Intelligence Group en haar zusterbedrijven komen tientallen tot zelfs honderden nieuwe contacten en wijzigingen per week binnen van geïnteresseerden in onze nieuwsbrieven, producten, onderzoeken en diensten. Deze contacten zijn het ‘goud’ van onze groeiambities en daar word jij verantwoordelijk voor.

Je bent in jouw rol als sales support medewerker, de spil in het commerciële web van marketing & sales. Naast de belangrijkste administratieve rol, het documenteren, verrijken, opvolgen, distribueren van inkomende mail en het up tot date houden van ons CRM, Active Campaign, werk je actief mee met marketing en sales. Zoals het uitzetten van marketingacties, signaleren van klantgroepen en behoeften, klanten intakes doen, het opbouwen van kansrijke klantenpools en contacten onderhouden met leden van de Werf& pro community. Ook voer je ondersteunende taken uit voor onze events en opleidingen zoals het communiceren met én het ontvangen van onze klanten/gasten.

Als je wil doorgroeien zien we je graag jezelf verdiepen in marketingtaken, zoals het versturen van de nieuwsbrief en inrichten van automations.

Je werkt primair in het Intelligence Group Marketing & Sales. De helft van de werkzaamheden zijn op termijn ook bij onze collega’s van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&.

Ben jij toe aan iets anders? Wil jij onderdeel zijn van een klein bedrijf waarbij je direct zicht hebt op succes? Geen politiek, geen lange lijnen, veel verantwoordelijkheid en directe impact op het succes van de organisatie: dat vind je bij Intelligence Group. Wil jij onderdeel worden van een divers team waarin iedereen zichzelf kan zijn en we allemaal houden van hard werken aan een gezamenlijk doel?

Wat wij je kunnen bieden

 • Een functie voor minimaal 28 uur per week, voorkeur is 32 uur of meer.
 • Salaris tussen de € 2.500 – 3.000 per maand obv fulltime. Afhankelijk van je ervaring.
 • Veel verantwoordelijk- en zelfstandigheid en flexibiliteit.
 • Één keer in de 6 weken een uitje met de collega’s, inclusief een reisje naar het buitenland van meerdere dagen.
 • Een omgeving waarin we hard werken tijdens werktijd, maar je vooral ook kunt zijn wie je bent tijdens en buiten kantoortijd.
 • Alle onkosten worden vergoed, bescheiden pensioenregeling.
 • Geen auto, wel OV-kaart of kilometervergoeding.
 • Veel opleidingsmogelijkheden.
 • Optioneel: Seizoenkaart voor de Feyenoord-vrouwen.
 • Hybride werken, 2 dagen per week op kantoor in Rotterdam, of meer als je dat wilt. Je bent op onze events aanwezig.

 Wat vragen we van jou

 • Je werkt secuur.
 • Je hebt ervaring met een CRM systeem zoals Active Campaign.
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in customer/sales support.
 • Je hebt interesse in recruitment en de arbeidsmarkt.
 • Je bent ontzettend nieuwsgierig en leergierig.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je houdt van de mouwen opstropen, op z’n Rotterdams.

Over Intelligence Group

Wij zijn een internationaal data & tech bedrijf, opgericht in 2003. Gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en recruitment data door onder meer ons eigen onafhankelijke arbeidsmarktonderzoek, bedienen wij recruiters en werkgevers met onze innovatieve, praktische oplossingen.

Succesvol zijn op de arbeidsmarkt is vandaag cruciaal voor bedrijfssucces en -continuïteit. Wij willen dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, zeker in tijden van krapte, veel beter op elkaar aansluiten. Daarom bieden wij datagedreven oplossingen voor recruiters en werkgevers die dat ook nastreven. Dat doen we inmiddels voor honderden klanten en duizenden gebruikers, in binnen- en buitenland, die met veel plezier gebruik maken van ons Talent Intelligence Platform Giant en onze API’s.

Maar onze ambitie gaat verder. In 2025 willen we groeien naar 4.000 klanten en tienduizenden gebruikers per maand. Met Intelligence Group behoren we dan tot de vitale infrastructuur van de Europese arbeidsmarkt. Om dat te realiseren hebben we een sterke basis, maar kunnen we jouw hulp zeker gebruiken.

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar meer? Bel of stuur een whatsappje naar onze recruiter Marjolein Lokenberg op 06 14 11 93 77, zij vertelt je graag meer over deze vacature.