Senior Business Development en Partner Manager

Jouw passie ligt al jaren binnen het arbeidsmarkt- en recruitment domein en je zoekt een ondernemende omgeving om verder te groeien. Je vindt het heerlijk om te netwerken, partnerships op- en uit te bouwen en prospects op te volgen. En van allemaal hebben we er genoeg!

Wat ga je doen

Intelligence Group is gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en recruitment data. Wij bedienen recruitment professionals en werkgevers, agencies en techpartijen met het Talent Intelligence Dashboard Giant, innovatieve data-oplossingen en api’s.

Waarschijnlijk ken je Intelligence Group natuurlijk al. Misschien werk je al met onze data, misschien ken je ons van naam omdat je ons regelmatig in de Nederlandse media terug ziet komen, zoals in het FD, nu.nl, Werf& of in de diverse podcasts én events. Een ding weet je waarschijnlijk niet en dat is dat we een heel klein bedrijf zijn (<15 personen), maar wel operationeel in 29 landen, bijna een miljoen calls op onze data per jaar verkopen, een kleine 20 strategische partners hebben die via api’s onze data aanroepen en dat we de ‘motor’ zijn van vele spin-off start-ups en andere bedrijven.

De afgelopen jaren hebben we het eigenlijk wel fijn gevonden om ‘klein’ te blijven, maar door de internationale groei én het sterk groeiende belang van (onze) data, schaarste op de arbeidsmarkt en intensievere samenwerking met klanten en partners moeten en willen we stevig opschalen. Stevig opschalen betekent dat we nog steeds klein in aantal mensen willen blijven, maar wel onze samenwerkingen willen intensiveren en vergroten door huidige en nieuwe partnerships te onderhouden, op te bouwen, uit te bouwen of te reactiveren. Dat betekent dat we op directieniveau internationaal de gesprekken aangaan met de grootste staffing agencies, recruitment-, inkoop en HR tech, en natuurlijk talent acquisition leaders.

Je passie ligt al jaren binnen het arbeidsmarkt- en recruitment domein en je zoekt de omgeving om hier verder handen en voeten aan te geven. Met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de drive om Intelligence Group verder te laten groeien in impact binnen de Europese recruitment en arbeidsmarkt.

Ben jij toe aan iets anders? Wil jij onderdeel zijn van een klein bedrijf waarbij je direct zicht hebt op succes? Geen politiek, geen lange lijnen, veel verantwoordelijkheid en directe impact op het succes van de organisatie: dat vind je bij Intelligence Group. Wil jij onderdeel worden van een divers team waarin iedereen zichzelf kan zijn en we allemaal houden van hard werken aan een gezamenlijk doel?

Wat wij je kunnen bieden

 • Een functie voor minimaal 32 uur per week, voorkeur is fulltime.
 • Een ruimhartig salaris afhankelijk van je ervaring.
 • Veel verantwoordelijk- en zelfstandigheid en flexibiliteit.
 • Één keer in de 6 weken een uitje met de collega’s, inclusief een reisje naar het buitenland van meerdere dagen.
 • Een omgeving waarin we hard werken tijdens werktijd, maar je vooral ook kunt zijn wie je bent tijdens en buiten kantoortijd.
 • Alle onkosten worden vergoed, bescheiden pensioenregeling.
 • Geen auto, wel OV-kaart of kilometervergoeding.
 • Veel opleidingsmogelijkheden.
 • Optioneel: Seizoenkaart voor de Feyenoord-vrouwen.
 • Hybride werken, 2 dagen per week op kantoor in Rotterdam, of meer als je dat wilt. Je bent op onze events aanwezig.

 

Wat vragen we van jou

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding.
 • Je hebt >10 jaar ervaring in sales en accountmanagement.
 • Je hebt ervaring op DMU-niveau binnen de HR/Recruitment branche.
 • Je hebt aantoonbare interesse in recruitment en de arbeidsmarkt.
 • Je bent ontzettend nieuwsgierig en leergierig.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en liefst ook Duits.
 • Je houdt van de mouwen opstropen, op z’n Rotterdams.

Over Intelligence Group

Wij zijn een internationaal data & tech bedrijf, opgericht in 2003. Gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en recruitment data door onder meer ons eigen onafhankelijke arbeidsmarktonderzoek, bedienen wij recruiters en werkgevers met onze innovatieve, praktische oplossingen.

Succesvol zijn op de arbeidsmarkt is vandaag cruciaal voor bedrijfssucces en -continuïteit. Wij willen dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, zeker in tijden van krapte, veel beter op elkaar aansluiten. Daarom bieden wij datagedreven oplossingen voor recruiters en werkgevers die dat ook nastreven. Dat doen we inmiddels voor honderden klanten en duizenden gebruikers, in binnen- en buitenland, die met veel plezier gebruik maken van ons Talent Intelligence Platform Giant en onze API’s.

Maar onze ambitie gaat verder. In 2025 willen we groeien naar 4.000 klanten en tienduizenden gebruikers per maand. Met Intelligence Group behoren we dan tot de vitale infrastructuur van de Europese arbeidsmarkt. Om dat te realiseren hebben we een sterke basis, maar kunnen we jouw hulp zeker gebruiken.

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar meer? Bel of stuur een whatsappje naar onze recruiter Marjolein Lokenberg op 06 14 11 93 77, zij vertelt je graag meer over deze vacature.