De juiste doelgroep vinden en bereiken voor je klanten met Giant

Marktonderzoeker

Rotterdam | minimaal 36 uur | analyse en data  persoonlijke groei

“Wij moedigen je ook aan om achter je bureau vandaag te komen.

Om naar events te gaan en meer van de arbeidsmarkt te leren.

En natuurlijk het zelf presenteren van je onderzoeken of rapporten die je hebt gemaakt.

Je hebt er niet voor niets zo je best voor gedaan!”

Een onderzoek of een analyse is altijd weer een zoektocht naar verrassingen. Een avontuur naar een (nieuw) verhaal. Naar nieuwe aanknopingspunten voor oplossingen of voor een headline in de media. Als je zo over marktonderzoek nadenkt en je hebt iets met onderzoeksdata, analyseren, rapporteren en presenteren, dan zou deze rol iets voor jou kunnen zijn.

Jij bent iemand die met veel plezier ‘speelt’ met data. Met behulp van bijv. R, SPSS, Excel en andere programma’s ben je op zoek gegaan naar het verhaal tussen de nullen en enen. Op zoek naar antwoorden, oplossingen, nieuwe inzichten en misschien ook wel nieuwe vragen. Onderzoek doen, analyseren, data en het avontuur zoeken in queries en syntaxen vind je boeiend en daarin kun je echt opgaan. Dan hebben wij een leuke baan in het vooruitschiet waar je heel veel kunt leren, sterk kunt groeien, veel verantwoordelijkheid krijgt en met een leuk team van collega’s echt een verschil kunt maken.

Wat maakt werken bij iG! bijzonder?

De arbeidsmarkt is ‘hot’. Niet alleen vandaag, maar dat is de arbeidsmarkt eigenlijk altijd. Of er nu veel werklozen zijn of weinig; de arbeidsmarkt kent ‘never a dull moment’. IG signaleert in Nederland en Europa vaak als eerste de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Je moet er dan ook niet van opkijken dat jouw werk terugkomt in Nieuwsuur, het FD of op nu.nl. Dat doen we o.a. met eigen en unieke data die we al 20 jaar elk kwartaal verzamelen.

Bij IG hebben wij niet vaak hele lange onderzoekstrajecten van maanden of jaren. Hier werk je vaak aan meerdere projecten die verschillen in duur van enkele dagen tot enkele weken, resulterend in mooie analyses, papers, rapporten en persberichten. Met en zonder (stevige) deadlines, maar nooit met te weinig uren of structureel overwerken. Diepgaande analyses, soms uitzoekwerk, soms coderen, en veel tijd besteden aan het leren en verbeteren van je analyse skills, meekijken, vallen en opstaan. En dit voor de mooiste werkgevers, nationaal en internationaal. Je leert bij ons -over de jaren- ook nieuwe (analyse)programma’s zoals SQL, Power B.I. en Shiny.

Wij moedigen je ook aan om achter je bureau vandaag te komen. Om naar events te gaan en meer van de arbeidsmarkt te leren. En natuurlijk het zelf presenteren van je onderzoeken of rapporten die je hebt gemaakt. Je hebt er niet voor niets zo je best voor gedaan! Natuurlijk helpen we je daarbij.

Naast de inhoud (die voor de meeste mensen bij IG echt het belangrijkste is), hebben we meerdere keren per jaar leuke uitjes. Van met elkaar naar de Soldaat van Oranje gaan tot en met Skiën in Gerlos. Samen lunchen of uit lunchen gaan, en op vrijdag af en toe het terras zoeken. Als je een feestje wilt, moet je bij ons wel zelf de slingers ophangen. En als je het feestje liever skipt, is dat ook geen probleem. Bij ons moet je vooral ook jezelf kunnen zijn.

Waar herken jij jezelf in?

· Je hebt er zin in, en staat positief in het leven. Je hebt energie, drive en ambitie om het verschil te maken.

· Voltooide masteropleiding

· Gedegen kennis van minimaal R/SPSS, of Excel

· Voorliefde voor data en analyses

· Goede beheersing van de Nederlandse taal

· Ambitie, nieuwsgierig, leergierig en te beginnen

· Humor

Wat bieden we jou?

· Veel mogelijkheden om te leren

· Sterke inhoudelijke en persoonlijke groei (steile leercurve)

· Een baan voor minimaal 36 uur

· Heel fraai Rotterdams kantoor en leuke collega’s

· Veel afwisseling

· Maximaal (start)salaris van € 3.000 euro o.b.v. 40-uur

· 8% vakantiegeld

· Onkosten- en reiskostenvergoeding

· Verschillende (onverwachte) extra’s

· Ruimte voor eigen initiatieven

· Flexibele werktijden. Geen probleem als je regelmatig wilt thuiswerken

· Informele prettige werksfeer, waarin je mag zijn wie je bent

Solliciteren

Solliciteren werkt heel eenvoudig! Stuur je CV en een korte toelichting/motivatie voor 14 juli naar geert-jan@intelligence-group.nl. Wij reageren binnen twee werkdagen na ontvangst van jouw sollicitatie. Na een kennismaking vragen we je altijd om een (halve)dag mee te komen kijken/draaien….. altijd leuk!