Een dude(in) die zaken fixt Rotterdam | heel Nederland

Front-end Developer (en held) gezocht…..

Ons huidige IT team bestaat uit 1 held. Een briljante collega die samen met de andere fantastische collega’s ons mooie bedrijf maken met een uniek internationaal product. Graag willen we ons IT team verdubbelen met nog een potentiële held. Voor ons ben je een held omdat je samen met ons, het onmogelijke mogelijk maakt. “Een dude die zaken fixt”. Zorgt dat de business blijft draaien en met geniale oplossingen komt op onmogelijke problemen.

 

Ons huidige ‘IT team’ bestaat uit 1 held. Iemand die de front-end ontwikkelt en koppelt aan de back-end. Een fijne collega die samen met de andere fantastische collega’s een mooi bedrijf maken met een uniek internationaal product. Graag willen we ons ‘IT-team’ verdubbelen met nog een potentiële held. Iemand die vooral de focus heeft op de front-end, maar wel met het databaseteam (back-end) kan meedenken om tot mooie producten en tools te komen. Je focus ligt dus op de front-end, maar je vindt API’s, koppelingen en databases ook interessant om daarin te kunnen meedenken/in te groeien.

IG is een klein bedrijf waarbij niet alleen het werk, maar ook het idee en de visie van iedereen telt én – zeker zo belangrijk – ook naar wordt geluisterd. Een klein en hecht team met waardering voor elkaars talent en ruimte om jezelf te zijn. Een omgeving die ook veel van je vraagt in de zin van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

En in die omgeving zoeken we een Front-end Developer. Een van de meest gewilde profielen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat laatste weten we omdat dat onze core business is (arbeidsmarktdata) en omdat we niet onder een steen leven….

Als Front-end Developer vorm je een team met één andere IT’er, en een groep van database experts en analisten (in totaal 8 personen). Je krijgt, na een langere inwerkperiode waarbij je onze systemen en producten leert kennen, een centrale rol in onze organisatie waarbij je écht impact maakt. Je ontwikkelt de producten en tools van IG. Je bent het kruispunt tussen analyse, database, data en ook ‘de business’ en verbindt dit in een door jou gemaakte en beheerde platform in meerdere technische omgevingen. Je denkt mee in de business, maar bent helemaal in je element als je aan het programmeren bent.

 

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

·       Fijne collega’s en prettige werkomgeving

·       Boeiende en interessant werk dat er echt toe doet

·       Veel ruimte, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

·       Heel veel eigen inbreng en invloed

·       Geen politiek of bureaucratie. Korte lijnen en eigen budget

·       Prima salaris, alle onkosten worden vergoed, pensioenregeling etc.

·       Gezellige uitjes (als je daar zin in hebt)

·       50% thuiswerken, 50% met het team (omdat dat leuk is)

·       Alles wat nodig je om te groeien en gezond te werken

 

INHOUD VAN DE FUNCTIE | FUNCTIETAKEN

·       Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid van voor de ‘voorkant’ van onze producten.

·       Je bekijkt de huidige front-end infrastructuur met een innoverende bril en legt de link met nieuwe technische ontwikkelingen.

·       Je treedt op als interne sparringpartner over wensen van klanten in relatie met technische mogelijkheden.

·       Indien je ook kennis hebt van WordPress, ben je ook vraagbaak voor onze collega’s van marketing

 

ONZE WENSEN

Je mag aan het begin van je carrière staan, maar ook een aantal jaren werk- en levenservaring hebben, zolang je focus ligt op de front-end. Op dit moment hebben wij onze oplossingen gebouwd in PHP en AngularJS  en maken we koppelingen met PostgreSQL en SOLR. In de toekomst kan onze front-end ook in andere technologieën gemaakt worden, maar dat mag jij met ons oppakken.

Zin om een keer het team te ontmoeten en mee te kijken met hoe we werken? Zin om een keer mee te jammen op de inhoud? Stuur me een app-je (06-48337283)of mailtje (geert-jan@intelligence-group.nl) voor een kennismaking bij ons op kantoor in Rotterdam. Op dinsdag komen we altijd samen, dus dan zal ik je uitnodigen. Het zou mooi zijn als dat al in september (2022) zou zijn.