Vacature Rotterdam | heel Nederland

AngularJS developer

Ons huidige ‘IT-team’ bestaat uit 1 held. Iemand die de front-end ontwikkelt en koppelt aan de backend. Binnen dit mooie bedrijf ontwikkel je samen met de andere collega’s een uniek internationaal product.

In de komende maand(en) gaat het ‘IT-team’ groeien naar twee of drie personen, waarbij we de nadruk leggen op het ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren van de bestaande front-end. Daarin is het prettig als je mee kunt denken met het database team om samen tot mooie producten en tools te komen. Je focus ligt op front-end ontwikkeling, maar je vindt het ook interessant om mee te denken over API’s en databases. En desgewenst kun je hier ook in meegroeien.

Intelligence Group (IG) is een klein bedrijf waarbij iedereen zijn mening en visie even belangrijk is. Een klein en hecht team met waardering voor elkaars talent en ruimte om jezelf te zijn. Een omgeving die ook veel van je vraagt in de zin van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

In die omgeving zoeken we een AngularJS developer. Een van de meest gewilde profielen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat laatste weten we omdat arbeidsmarktdata onze core business is. Als AngularJS developer krijgt je, na een goede inwerkperiode, een centrale rol in onze organisatie waarbij je écht impact maakt.

Je bent het kruispunt tussen analyse, databases en ‘de business’ en verbindt dit in een door jou gemaakt en beheert platform. Je denkt mee in de business, maar bent helemaal in je element als je aan het programmeren bent. Op dit moment hebben wij onze oplossingen gebouwd in PHP en AngularJS en maken we koppelingen met PostgreSQL en SOLR. In de toekomst kan onze front-end ook in andere technologieën gemaakt worden, maar dat mag jij met ons oppakken.

 

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

·       Fijne collega’s en prettige werkomgeving

·       Boeiende en interessant werk dat er echt toe doet

·       Veel ruimte, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

·       Heel veel eigen inbreng en invloed

·       Geen politiek of bureaucratie. Korte lijnen en eigen budget

·       Prima salaris, alle onkosten worden vergoed, pensioenregeling etc.

·       Gezellige uitjes (als je daar zin in hebt)

·       50% thuiswerken, 50% met het team (omdat dat leuk is)

·       Alles wat nodig je om te groeien en gezond te werken

 

INHOUD VAN DE FUNCTIE | FUNCTIETAKEN

·       Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid van onze producten.

·       Je bekijkt de huidige front-end infrastructuur met een innoverende bril en legt de link met nieuwe technische ontwikkelingen.

·       Je treedt op als interne sparringpartner over wensen van klanten in relatie met technische mogelijkheden.

·       Indien je ook kennis hebt van WordPress, ben je ook vraagbaak voor onze collega’s van marketing.

 

ONZE WENSEN

Het is belangrijk dat je minimaal twee jaar aantoonbare ervaring hebt in AngularJS en minimaal HBO werk- en denkniveau.

Zin om een keer het team te ontmoeten en mee te kijken met hoe we werken? Zin om een keer mee te jammen op de inhoud? Stuur een app-je (06-48337283) of mailtje (geert-jan@intelligence-group.nl) voor een kennismaking bij ons op kantoor in Rotterdam. Op dinsdag komen we altijd samen, dus dan zal ik je zo snel mogelijk uitnodigen.