Employer benefits

Creëer de beste vacaturetekst voor jouw doelgroep

Met de Recruitment Module kun je snel en eenvoudig vacatureteksten analyseren en optimaliseren voor de doelgroep die jij als recruiter wilt bereiken. Deze tool is in samenwerking met Textmetrics en Jobdigger gemaakt.

Dashboard

Employer benefits

Je wordt door onze Recruitment Module ondersteund met…

Aansluiting vinden met jouw doelgroep

Door de belangrijkste pullfactoren van jouw doelgroep te laten zien, weet jij precies wat je moet schrijven om je doelgroep enthousiast te maken.

Het verbeteren van de leesbaarheid van de vacatureteksten

De Recruitment Module scant jouw tekst op leesbaarheid, taalgebruik en genderinclusiviteit voor de doelgroep. Met tips om jouw tekst te optimaliseren, heb je in een mum van tijd een tekst die jouw doelgroep wil lezen!

SEO-optimalisatie en integratie met Google for Jobs

Door te scannen op vindbaarheid en trackability, helpt de Recruitment Module jou om je tekst te optimaliseren voor zoekmachines. Hierdoor worden je vacatures relevanter, eindigen zodoende hoger in de zoekresultaten en zullen vervolgens eerder worden opgemerkt door je doelgroep.

Vraag een Recruitment Module demo aan

Aan de slag met de Recruitment Module

Vraag een demo aan en ontdek zelf waarom deze tool door zoveel professionals dagelijks wordt gebruikt.

IG producten

Klaar om de Recruitment Module plug-in te ontdekken?

Via een plug-in van de Recruitment Module is het mogelijk om de online tool eenvoudig te integreren in je recruitmentsysteem, ATS of Microsoft Word. Ook een Google Chrome-extensie behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op