Employer benefits

Schrijf de beste vacaturetekst voor jouw doelgroep

Met de Recruitment Module kun je snel en eenvoudig vacatureteksten analyseren en optimaliseren voor de doelgroep die jij als recruiter wilt bereiken. Deze tool is in samenwerking met Textmetrics en Jobdigger gemaakt.

Dashboard

Employer benefits

Je wordt door onze Recruitment Module ondersteund bij…

Aansluiting vinden met jouw doelgroep

Ontdek door welke pullfactoren en arbeidsvoorwaarden zij in beweging komen en via welke mediakanalen je ze kunt bereiken.

Het verbeteren van de leesbaarheid van de vacatureteksten

De Recruitment Module scant jouw tekst op leesbaarheid, taalgebruik en genderinclusiviteit. Gebruik de tips om je tekst te optimaliseren en je hebt  in een mum van tijd een onderscheidende tekst die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot solliciteren.

SEO-optimalisatie en integratie met Google for Jobs

Door je vacaturetekst bovendien te scannen op vindbaarheid en trackability, helpt de Recruitment Module om je tekst te optimaliseren voor zoekmachines. Hierdoor worden je vacatures relevanter, eindigen zodoende hoger in de organische zoekresultaten en zullen vervolgens eerder worden opgemerkt door je doelgroep.

Intelligence Group
Vraag een Recruitment Module demo aan

Aan de slag met de Recruitment Module

Vraag een demo aan en ontdek zelf waarom deze tool door zoveel professionals dagelijks wordt gebruikt.

IG producten

Klaar om de Recruitment Module plug-in te ontdekken?

Via een plug-in van de Recruitment Module is het mogelijk om de online tool eenvoudig te integreren in je recruitmentsysteem, ATS of Microsoft Word. Ook een Google Chrome-extensie behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op