Arbeidsmarktscan

Ontdek waar jouw kansen liggen op de arbeidsmarkt

Werkenden en werkzoekenden krijgen door het invullen van een korte vragenlijst in de Arbeidsmarktscan zicht op hun actuele positie op de arbeidsmarkt.

Dashboard

De Arbeidsmarkt scan

helpt jou met…

Kansen zoeken en vinden

De resultaten van de scan tonen je kansen op de arbeidsmarkt in relatie tot jouw competenties. Dit kan binnen je huidige beroepsgroep zijn, maar ook binnen andere beroepen, waaraan je mogelijk nog niet hebt gedacht.

Het creëren van je optimale profiel

De scan meet je competenties, drijfveren en leervermogen en bouwt zo jouw ‘profiel’ op. Dit profiel wordt vervolgens gematcht met de – op identieke wijze opgebouwde – profielen van beroepen. Op die manier nemen je kansen op het vinden van een geschikte baan aanzienlijk toe.

Het vinden van werkgevers/intermediairs met interessante vacatures in je regio

Op basis van de match krijg je de relevante vacaturesites, werkgevers met veel vacatures, intermediairs en andere data gepresenteerd.

Intelligence Group
Neem contact met ons op

Beweging begint bij perspectief

De Arbeidsmarkt scan wordt door onze klanten beschouwd als een gedegen basis voor loopbaantrajecten, outplacement, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

IG producten

Werken met de Arbeidsmarkt scan?

Als mensen zicht hebben op hun huidige positie, alternatieve loopbaanpaden en -kansen kunnen zij zich veel gerichter ontwikkelen. Om aantrekkelijk te blijven voor hun huidige werkgever of om hun kansen op de externe arbeidsmarkt significant te vergroten. Nu en in de toekomst.

Vraag informatie aan