woensdag
29
mei 2019
11:30 - 14:00

Ronde Tafel - Samen werken aan een sterke arbeidsmarkt (Lunchsessie)

Doelgroep: Programmamanagers, directeuren e.a. op gebied van regionaal arbeidsmarktbeleid, Strategisch adviseurs, Beleidsadviseurs en strategen op gebied van aansluiting onderwijsarbeidsmarkt. Gericht op gemeenten, provincies en regionale samenwerkingsverbanden. 

Data als fundament voor gericht arbeidsmarktbeleid

Provincies, gemeenten en regio’s willen meer inzetten op de lokale en regionale economie en daarmee samenhangend de arbeidsmarkt (bron: VNG). Hiervoor is inzicht nodig in huidige en toekomstige ontwikkelingen in vraag en aanbod, op lokaal en regionaal niveau. 

Op woensdag 29 mei organiseert Intelligence Group een ronde tafel rondom het thema: Data als fundament voor gericht regionaal arbeidsmarktbeleid. Hierin delen we onze inzichten met betrekking tot het gebruik van data en zullen we het gesprek stimuleren om met elkaar te brainstormen over wat er nodig is om tot goed arbeidsmarktbeleid te komen. Welke informatie, samenwerkingspartners en inzichten zijn bruikbaar? Wat is er al? En wat missen we nog?

Maaike Kooter, Manager Business Innovation zal deze sessie begeleiden.

Praktische informatie:

Datum: woensdag 29 mei 2019

Locatie: Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16, 9e verdieping, Rotterdam

Tijden: Inloop vanaf 11.30 uur. We starten om 12.00 stipt en ronden af rond 14.00 uur

Deelname is gratis, maar inschrijven betekent dat er op u gerekend wordt. Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld u direct aan via onderstaand formulier. U ontvangt uiterlijk een week voorafgaand aan het event een reminder en alle praktische informatie m.b.t. het programma, locatie e.d.