Dinsdag
15
Mei 2018
11:45-18:00

Ontmoet Intelligence Group tijdens de Carerix Roadshow 2018

Op dinsdag 15 mei kunt u Intelligence Group ontmoeten tijdens de Carerix Roadshow 2018. Hét drukbezochte klantevent over trends, ontwikkelingen, producten en diensten van Carerix en haar partners. Op basis van vier hoofdthema’s (GDPR, Artificial Intelligence, Talent Management en Carerix insights) worden vele inspirerende break-outs verzorgd.

Op deze dag spreekt onze eigen directeur Geert-Jan Waasdorp tijdens de breakout sessie ''winnend werven in een kandidatenmarkt''. Geert-Jan laat u zien dat schaarste nooit de oorzaak is van een wervingsprobleem. Zolang u maar slimmer, sneller en beter inspeelt op de wensen van uw doelgroep dan de concurrent. In deze sessie worden 10 simpele (data driven) manieren gepresenteerd, hoe u slimmer kunt zijn dan uw buurman die naast u zit op het Carerix event. Schrijf u dus hier snel in voor deze sessie!

Breng daarnaast vooral ook een bezoekje aan onze stand in het partner-center waar Geert-Jan Waasdorp en Inge Vuik (productowner DoelgroepenDashboard) u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van realtime arbeidsmarktdata.

Het programma voor de Carerix Roadshow ziet er als volgt uit:

De carerix Roadshow vindt plaats van 12:00 - 18:00 uur in de Broodfabriek te Rijswijk. Voor meer informatie over het programma en deelname verwijzen wij u graag naar de Carerix Roadshow 2018.

Carerix Roadshow 2018