Wij zijn Intelligence Group

Iedereen moet zijn of haar potentie kunnen waarmaken

Dagelijks streeft Intelligence Group ernaar om vraag en aanbod dichter bij elkaar te brengen met data. De eigen unieke data over de Nederlandse en Europese arbeidsmarkt vormt de basis van alle innovatieve arbeidsmarktoplossingen die Intelligence Group biedt. Met onze data zorgen wij ervoor dat werkgevers beter in staat zijn om goed personeel te vinden en te verleiden. Wij zorgen dat HR, recruitment-, loopbaan en communicatie-professionals over de juiste data beschikken om allerlei arbeidsmarktvraagstukken op te lossen.

Onze missie

Gelijke kansen op de arbeidsmarkt

Onze missie is om iedereen gelijke kansen te bieden door de arbeidsmarkt transparanter te maken met inzichtelijke oplossingen.

IG producten

Inzichtelijke en datagedreven oplossingen

Intelligence Group biedt verschillende tools om de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken. Om zo jouw wervingsstrategie tot een succes te maken!

Ontdek
Over Intelligence Group

Arbeidsmarkt- en recruitmentdata

Wij zijn een internationaal data & tech bedrijf, opgericht in 2003. Gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en wervingsgegevens door onder meer ons eigen onafhankelijke arbeidsmarktonderzoek, bedienen wij recruiters en intermediairs met onze innovatieve tooling en rapporten.

Bevlogen

Bevlogenheid zit in het DNA van Intelligence Group. Vol overgave, betrokkenheid en enthousiasme voor ons vak en de arbeidsmarkt streven we ernaar om continu van toegevoegde waarde te zijn.

Vooruitstrevend

We zijn arbeidsmarktexperts en willen dat blijven. Daarom eisen we veel van onszelf en van de data die we gebruiken. Daarbij zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Betrouwbaar

Wat we doen moet kloppen en moeten we kunnen verantwoorden, naar klanten en naar onszelf. We zijn een onafhankelijke, commerciële organisatie die op integere, eerlijke en ethische wijze handelt. We doen wat we beloven.

Respectvol

Iedereen is anders, interessant en bijzonder en heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en toegevoegde waarde. Daarom zijn we te allen tijde open, eerlijk en respectvol naar collega’s, klanten en alle belanghebbenden.

Verantwoordelijk

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze collega’s, klanten en andere belanghebbenden. Verantwoordelijkheid betekent voor ons persoonlijke betrokkenheid en eigenaarschap voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Altijd op zoek naar talent

Interesse in werken bij Intelligence Group? Lees meer over je toekomstige collega’s en onze manier van werken.

Een geweldige groep datagedreven mensen

Intelligence Group is een organisatie waar de inhoud van het werk ons bindt en waar ook gelachen wordt. Het is een relaxte werkomgeving waar je veel vrijheid hebt qua werktijden, ontwikkelrichtingen, thuiswerken en projecten die je ambieert. Een platte organisatie waar we allemaal een belangrijke eigen rol hebben. We doen het samen.

Trots op het vertrouwen van onze klanten en partners

We zijn trots op de grote verscheidenheid aan klanten en partners die onze tools gebruiken en vertrouwen. Samen zetten we zo weer een stapje richting een transparantere arbeidsmarkt en gelijke kansen.