Nieuws & blogs

Waar hebben interim recruiters écht behoefte aan?

Op 23 en 24 juli organiseren Intelligence Group, Recruitment Tech, HetRecruitingKantoor en Yellow Yard twee bijeenkomsten speciaal voor interim recruiters, met als centrale vragen “Wat heeft u als interim recruiter nodig om uw vak nóg beter uit te kunnen oefenen? Wat zijn de uitdagingen die u momenteel ervaart? Welke ontwikkelingen ziet u momenteel op de markt? Wat vindt u belangrijk bij bemiddeling? Hoe houdt u uw kennis bij en wat zou u hierbij kunnen helpen?''

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die tijdens de bijeenkomsten worden gesteld. Onder leiding van een onafhankelijke groepsleider zullen er verschillende aspecten aan bod komen van uw werk en zal worden gevraagd naar uw mening en uw behoeften. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om met mede interim recruiters twee uur kennis te delen en te discussiëren over het recruitmentvakgebied. Tevens is dit een extra gelegenheid om uw netwerk te vergroten! Bovendien krijgt u na afloop als dank voor uw deelname een maand lang onbeperkt toegang tot het DoelgroepenDashboard!

Wacht dus niet te lang en schrijf u nu in voor één van de twee bijeenkomsten.

Praktische informatie Eerste bijeenkomst Tweede bijeenkomst
Tijd 18:30 - 20:30 18:30 - 20:30
Locatie Studio Zoost in Amsterdam Inview in Amersfoort
Kosten Gratis! Gratis!
Aantal deelnemers 10 deelnemers 10 deelnemers

*Per bijeenkomst is er enkel plaats voor 10 deelnemers. U ontvangt een bevestiging wanneer u een van de geselecteerden bent.

>> Schrijf u hier in voor een van de bijeenkomsten op 23 of 24 juli 2018.