Nieuws & blogs

VONQ introduceert Labor Market Insights-platform met de data van Intelligence Group

Het nieuwe Labor Market Insights dashboard, dat onderdeel is van VONQ’s Job Marketing Platform, helpt bedrijven om sollicitanten-profielen beter te begrijpen, online marketing vacature campagnes te plannen en te budgetteren om openstaande vacatures zo snel en kostenefficiënt mogelijk in te vullen. 

Rotterdam, Nederland / Dusseldorf, Duitsland, 3 mei 2021— VONQ B.V. de toonaangevende leverancier van online job marketing solutions introduceert het nieuwe  Labor Market Insights-dashboard in het Job Marketing Platform. Het platform van VONQ is al gevestigd als tool bij uitstek voor Fortune 500 bedrijven met meer dan 2500 mediakanalen om uit te kiezen. Een wereldwijde basis van media leveranciers en integraties met meer dan 18 enterprise-grade Human Capital en Talent Acquisition-systemen. Het labor Market Insights-dashboard behandelt de meest prangende vragen van recruitment teams bij het omgaan met ontwrichtende transformatie in hun bedrijven en bedrijfstakken. 

Arno Schäfer, CEO van VONQ Group zegt, “Naarmate er nieuwe rollen ontstaan, worden recruitment teams uitgedaagd om kandidaten te vinden voor functies waar ze zich eerder niet op hebben gericht. We observeren de evolutie van elke economische sector tijdens de pandemie en hebben besloten dat dit het juiste moment is om online recruiters te helpen om beter in te spelen op hun branche- en bedrijfsbehoeften. Het informatieve data-driven dashboard geeft hen onmisbare inzichten om nieuwe werkzoekenden te bereiken, naarmate de vacatures binnen hun bedrijf veranderen door de gevolgen van de pandemie”.

Labor Market Insights is volledig geïntegreerd in het Job Marketing Platform voor snelle en gemakkelijke toegang. Het toont duidelijke cijfers, grafieken en top 10 een lijst van 6 belangrijk factoren die van invloed zijn op het succes van online recruiting. Gebruikers kunnen het dashboard filteren om resultaten te weergeven op basis van meer dan 20.000 functietitels en 28 landen. Deze gegevens stellen VONQ-klanten in staat om hun campagnebudgetten en tijdsbestekken beter te plannen en om de perspectieven van sollicitanten beter te begrijpen, zodat ze hun openstaande posities strategisch op de markt kunnen brengen. 

“VONQ is een leider op het gebied van recruitment marketing en heeft de afgelopen 15 jaar nauw samengewerkt met Intelligence Group, een trots bedrijf uit Rotterdam, Nederland. Door onze talent informatie te integreren in het VONQ-platform, is ons partnerschap versterkt door het leveren van essentiële gegevens en tools voor wervingsteams en disruptieve veranderingen op de arbeidsmarkt aan te pakken. Ik ben namelijk trots en verheugd om deze stap samen te nemen”, aldus Geert-Jan Waasdorp, CEO & oprichter van Intelligence Group. 

We geven recruiters de informatie die ze nodig hebben

Het Labor Market Insights-dashboard biedt antwoorden op de meeste prangende vragen van recruitment teams, waaronder:

  • Hoeveel mensen zoeken nieuwe banen voor een specifieke functietitel en locatie? Bijvoorbeeld PHP-ontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk. 
  • Hoe moeilijk wordt het om kandidaten te vinden voor een specifieke functie en titel?
  • Hoe kan ik beslissen waar ik vacatures wil plaatsen om de ideale sollicitant te vinden en te bereiken?
  • Welke voordelen willen werkzoekenden van een werkgever voor een specifieke functietitel en locatie?
  • Hoe kan ik mijn campagnes optimaliseren om sollicitanten te overtuigen?

 Labor Market Insights-dashboard in VONQ’s Job Marketing Platform

Prijzen & beschikbaarheid 

Vanaf 3 mei 2021 is Labor Market Insights beschikbaar voor nieuwe en huidige Job Marketing Platform-klanten als onderdeel van het Silver- en Gold-abonnement niveau. Bronze-abonnees kunnen het dashboard gratis testen tot 31 december 2021. Gebruikers kunnen contact opnemen met hun VONQ Customer Success vertegenwoordiger voor een overzicht en demonstratie.

Vraag een gratis demo aan voor een rondleiding door Labour Marketing Insights.

Over VONQ
VONQ is de eenvoudigere en slimmere manier voor online recruitment.. Al meer dan 15 jaar ondersteunen we duizenden organisaties en Fortune 500 bedrijven bij het opzetten van online job marketing campagnes, waaronder Coca-Cola, European Investment Bank, Microsoft, Lidl en Shell. VONQ doet het tijdrovende werk van het onderzoeken en onderhandelen van prijzen voor duizenden advertentiekanalen. Onze Job Marketing tools bieden toegang tot meer dan 2500 mediakanalen en de mogelijkheid om vacatures op meerdere websites tegelijk te plaatsen. Alles op één plek, met ons gebruiksvriendelijke SaaS Job Marketing Platform of vanuit enterprise Human Capital en Talent Acquisition Systemen via integratie. Onze algoritmen werken hard, zodat je dat niet zelf hoeft te doen. Daarnaast gaat onze Awareness Solutions verder dan technologie en bieden marketingbureau-diensten om de kracht van employer branding te benutten en te combineren met de juiste marketingstrategie, waardoor employer brands onvergetelijk worden. VONQ heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam. Andere kantoren zijn gevestigd in Amsterdam, Düsseldorf en Londen. Voor meer informatie ga naar: www.vonq.com 

Over Intelligence Group
Intelligence Group is gespecialiseerd in arbeidsmarkt data. Sinds 2003 zijn gegevens over de arbeidsmarkt verzameld en geanalyseerd in 28 landen, waaronder Europese landen en de VS. Deze gegevens worden gebruikt voor zakelijke recruitering en intermediairs om vraag en aanbod dichter bij elkaar te brengen. Meer informatie over Intelligence Group is te vinden op de website.