Nieuws & blogs

Vier nieuwe collega’s van start gegaan bij Intelligence Group

Bij Intelligence Group streven we ernaar om continu te innoveren en data over de arbeidsmarkt effectiever en nuttiger te presenteren. Daarom zijn we verheugd om vier nieuwe collega’s te verwelkomen in het data en innovatie team van Intelligence Group.

Onze kersverse collega’s in het data en innovatie team zijn afgelopen maand begonnen bij Intelligence Group. Hun inzet en nieuwsgierigheid wordt vertaald in de kernmissie van Intelligence Group: het verzamelen en analyseren van arbeidsmarktdata om innovatieve tools en rapporten te creëren voor corporate recruitment en intermediairs. 

Onze nieuwe collega’s hebben al veel projecten mogen uitvoeren. Zo analyseren en optimaliseren zij het Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek en Global Talent Acquisition Monitor. Deze onderzoeken ondervragen de (inter)nationale beroepsbevolking en vormen daarbij de belangrijkste basis voor onze producten en diensten in recruitment, employability en andere arbeidsmarkt gerelateerde vraagstukken. Met de data die zij verzamelen en analyseren dragen zij direct bij aan de recruitment tools van Intelligence Group, zoals het DoelgroepenDashboardGiant!, en onze maatwerk projecten.

Ton Sluiter, Manager Data & Innovatie: “In eerste weken bij Intelligence Group ben ik onder de indruk geraakt van de grote kennis van de collega’s. IG! weet de kennis uit het Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek te combineren met vele andere arbeidsmarktbronnen. De kennis die daardoor beschikbaar is is uitzonderlijk in Nederland.”

Nieuwe collega's Intelligence Group

Kloksgewijs: Jasper Hansman (data scientist), Ton Sluiter (manager data & innovatie), Marjolein Hemelt (data analist), Ricardo van Buren (data analist).

Wij wensen onze nieuwe collega’s veel succes!

Daarnaast zijn wij nog steeds ontzettend blij met ons nieuwe kantoor, ontworpen door HAL2.