Nieuws & blogs

Op zoek naar talent in het buitenland? Het Europese Recruitment Dashboard vanaf heden LIVE!

Met de krapte op de arbeidsmarkt, is de internationale arbeidsmarkt een aantrekkelijk alternatief om talent te werven. Waar u dat talent in Europa kan vinden, of zij moeilijk of makkelijk te werven is en hoe u ze moet werven zijn makkelijk te beantwoorden vragen met het European Recruitment Dashboard.

Met het European Recruitment Dashboard van Intelligence Group krijgt u antwoord op al uw internationale recruitmentvragen om de juiste kandidaten te vinden. U heeft toegang tot maar liefst 28 landen met informatie voor meer dan 500 verschillende banen. Het biedt inzichten per land op meerdere vlakken die in dit artikel kort toegelicht worden.

Analyse per doelgroep

Een uitgebreide analyse per doelgroep laat bijvoorbeeld statistieken zien over het online gedrag van uw doelgroep voor zowel actieve als latente kandidaten. Wat zijn de meest gebruikte apps, social media, websites, vacaturesites et cetera. Op deze manier kunt u uw strategie zo aanpassen dat u op het juiste moment op de juiste spot online aanwezig bent. Daarmee creëert u ook zichtbaarheid bij de latente doelgroep.

De data van de wervingshaalbaarheid laat zien hoeveel tijd, energie en inspanningen er nodig zijn om de juiste match te vinden. Dit is niet alleen efficiënt maar zal ook bijdragen aan het scheppen van de juiste verwachtingen. Zowel op intern als extern niveau. Doordat het European Recruitment Dashboard handvaten geeft zal dit niet alleen goed te managen zijn maar dan is het ook aannemelijk om de verwachtingen te overtreffen!

Er is een aparte module die zich helemaal richt op wat nu de belangrijke pullfactoren zijn bij het overwegen van een nieuwe baan. Wanneer deze voorwaarden worden meegenomen, zal u als werkgever positief opvallen bij de potentiële nieuwe werknemer. Dit helpt niet alleen bij het recruitmentproces maar is tevens positief voor het algehele imago van uw bedrijf.

Meer weten over internationaal werven?

Dit zijn nog maar een paar voordelen die het European Recruitment Dashboard u te bieden heeft. De data is afkomstig uit ons eigen Europees arbeidsmarktonderzoek: De Global Talent Acquistion Monitor. Dit is een grootschalig onderzoek naar het aanbod op de Europese arbeidsmarkt. Bent u nieuwsgierig geworden naar welke mogelijkheden er nog zijn? Wij van Intelligence Group leggen het u graag uit.

JA ik wil een DEMO