Nieuws & blogs

Internationale wervingsstrategie optimaliseren? Maak gebruik van de zomeractie!

Bent u op zoek naar relevante en verrassende informatie over uw doelgroep om onderbouwde wervingskeuzes te maken in Europa? Dan maakt u met Giant de juiste keuze. Giant is een product van Intelligence Group en geeft u inzicht in uw doelgroep, hun motivatie om te kiezen voor een baan of organisatie en hun verwachtingen van het sollicitatieproces, op internationaal niveau! Eén dashboard met alle informatie die u nodig heeft! 

Wilt u deze zomer de gelegenheid nemen om uw wervingsstrategie (op internationaal niveau) bij te spijkeren met nieuwe informatie en inzichten? Maak dan nu gebruik van de Giant Zomeractie, waarbij u tot wel 6 maanden gratis toegang heeft tot het Giant Dashboard.      

Met deze zomeractie krijgt u t/m 31 december 2022 toegang tot alle informatie over uw doelgroep met het Giant Dashboard voor de prijs van een jaarabonnement. Dit houdt in dat u tot wel 6 maanden extra kosteloos toegang krijgt tot Giant!. Wees er snel bij, want de actie loopt van 1 juni t/m 31 juli 2021.  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Giant? Neem dan een kijkje op onze pagina.       

Wilt u meer informatie over Giant! en de zomeractie of bent u geïnteresseerd in een aanvraag? Klik hieronder voor de zomeractie.