Nieuws

Internationale content agenda 2018-2019 bekend

Intelligence Group gaat wekelijks informatie delen over de ontwikkelingen op de Europese arbeids- en recruitmentmarkt. Deze informatie, evenals eventuele verdiepende analyses, kan door journalisten, bloggers, vloggers, influentials en media opgevraagd worden. De informatie is beschikbaar voor publicaties, opinie en andere vormen van zichtbaarheid, mits onder vermelding van de bron en een hyperlink naar de site van Intelligence Group. Deze complete internationale content agenda 2018-2019 kan hier worden gedownload.

In de afgelopen maanden heeft Intelligence Group een nieuwe grootschalige internationale meting uitgevoerd van de Global Talent Acquisition Monitor (GTAM). In 28 Europese landen zijn bijna 60.000 respondenten ondervraagd over onder andere hun (arbeidsgerelateerde) achtergrond en voorkeuren.

Intelligence Group gaat vanaf september wekelijks interessante informatie over de Europese arbeidsmarkt delen, waaronder over de bereidheid van werknemers uit verschillende landen om in het buitenland te werken, internationale verschillen in baanzekerheid, sourcingsdruk en candidate expectations, de invloed van de Brexit, en de populariteit van job boards, social media en bureaus in de verschillende landen.

Informatie zal op Europees-, land en soms op stadsniveau worden gedeeld. Tevens kunnen verdiepingen gemaakt worden naar functie, sector, leeftijd, geslacht, taal, nationaliteit en andere andere segmentatiecriteria.

Een overzicht van de verschillende onderwerpen is terug te vinden in de publicatieplanning. Neem contact met ons op via info@intelligence-group.nl indien u deze berichten wenst te ontvangen.

Wenst u doelgroep specifieke informatie om sneller en slimmer internationaal te werven? Met het European Recruitment Dashboard van Intelligence Group bezit u over alle relevante en actuele informatie over uw doelgroep.