Nieuws & blogs

Intelligence Group live in de VS

Op 25 juni presenteerden we de eerste cijfers van de Amerikaanse arbeidsmarkt op de Jobboard Summit, georganiseerd door Jobg8, in Denver, Colorado (USA). Vorig jaar lanceerden we ons internationale dashboard voor Europa en vanaf nu zijn we live met onze data in de VS. 

"Bij Intelligence Group werken we dagelijks om de nationale en internationale arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen met behulp van data. Naast het continu verbeteren van onze data en producten, zijn we altijd op zoek naar het verleggen van onze grenzen," aldus Gijs de Haas van Dorsser, managing director van Intelligence Group.

"Pas aan het begin van dit jaar besloten we om de VS toe te voegen aan ons dashboard. Dat we nu al live zijn en onze collega's onze bevindingen presenteren in Denver, maakt me erg trots." Het internationale dashboard heet nu nog het European Recruitment Dashboard, maar zal binnenkort van naam veranderen door deze internationale ontwikkelingen. 

De kracht van data

Tijdens onze presentatie deelde Maaike Kooter, Manager Business Innovation bij Intelligence Group, enkele interessante inzichten over kandidaten, de kracht van data en het belang van relevante content. Juist de kleine verschillen tussen landen en kandidaten kunnen het verschil maken in de strijd om talent. Door het aanpassen naar lokale standaarden, het verbeteren van de candidate experience en door uw doelgroep echt te leren kennen. Deze verschillen zijn er niet alleen per land, maar ook per beroep, leeftijdscategorie, geslacht, opleidingsniveau, beroep, enzovoorts. Volgende week zullen we een recap van het event plaatsen met de meest interessante inzichten uit de presentatie. 

Meer inzicht in internationale arbeidsmarktdata?

Bent u geïnteresseerd in slimme internationale recruitment met ons International Recruitment Dashboard? Dit dashboard geeft u toegang tot gegevens uit 28 landen in Europa (en nu is ook de VS beschikbaar), over 500 beroepsgroepen. Hierdoor kunt u uw recruitmentstrategie verder ontwikkelen. De data zijn afkomstig van ons eigen arbeidsmarktonderzoek: The Global Talent Acquisition Monitor (GTAM) en van Jobfeed by Textkernel. Als u geïnteresseerd bent en meer informatie over dit dashboard wilt over hoe u deze gegevens kunt gebruiken voor uw werving, neem dan contact met ons voor een demo. 

Ja, ik wil graag een demo