Nieuws & blogs

Intelligence Group lanceert nieuwe website

Blijven innoveren: bij Intelligence Group doen we niets liever. Ook voor onze website vonden we het tijd voor iets nieuws. Het resultaat? Een geheel frisse en vernieuwde website, die we vandaag met trots presenteren.

‘’Met onze nieuwe website willen we vooral onze data en onze unieke oplossingen een podium geven’’, zegt Geert-Jan Waasdorp, directeur van Intelligence Group. ‘’Al 15 jaar verzamelen wij alle arbeidsmarktgerelateerde data in Nederland en sinds 2007 van de Internationale en Europese beroepsbevolking. Met deze nieuwe website willen wij ons nu echt als een internationaal Data & Tech bedrijf positioneren.’’

Daarnaast biedt de nieuwe vraag- en antwoordsectie een duidelijk overzicht van de klantvragen die wij krijgen. ‘’Op deze manier geven wij u meer inzicht in de meest uiteenlopende vraagstukken die wij ontvangen en de oplossingen die wij op basis van onze unieke database leveren. Er is geen enkel vraagstuk op het gebied van recruitment- en employability die wij niet op basis van onze data kunnen beantwoorden’’, aldus de directeur van Intelligence Group.

Dit is ook de reden waarom wij nog een stapje verder gaan en onze expertise graag met u delen met onze nieuwe dienstverlening: de workshop datagedreven Talent Wervingsplan. Een interactieve workshop waarbij we samen met HR-professionals aan de slag gaan om de data uit de Talent Analytics concreet te vertalen naar een (toekomstig) wervingsplan. Zo hopen wij vraag en aanbod nog beter bij elkaar te laten aansluiten.

Tot slot willen wij met de werken-bij-iG!-pagina ook de informele kant belichten. Dagelijks werken wij hard aan de meest innovatieve oplossingen en tegelijkertijd vinden wij de tijd om er een gezellige boel van en met elkaar te maken. Zoals we altijd zeggen ‘’It is never a dull moment at Intelligence Group’’.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over de nieuwe website als wij. Neem dan ook rustig de tijd om de site te ontdekken en beleven. En heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze graag!