Nieuws & blogs

Intelligence Group is (virtueel) aanwezig op Recruitment Tech Demo_Day 2020

Donderdag 11 juni 2020 vindt Demo_Day, georganiseerd door Recruitment Tech, online plaats. Tijdens de vierde editie van het evenement kun je je vanuit eigen huis (of kantoor) oriënteren op technologie om je recruitmentstrategie te versterken. Intelligence Group is aanwezig.

Demo_Day is het grootste event in Nederland voor recruiters en hr-professionals die zich willen laten bijpraten en adviseren over de nieuwste tooling in het vakgebied. Na drie offline events, vindt de vierde editie noodgedwongen online plaats, maar met dezelfde elementen. Vanuit huis of kantoor kunnen deelnemers demo talks van leveranciers volgen en tech talks van experts. Op de digitale demospots kun je demo’s bekijken, interessante whitepapers en brochures downloaden, en in gesprek gaan met leveranciers. In 2019 bezochten meer dan 240 recruiters en hr-professionals de derde editie in Utrecht.

Ook Intelligence Group is weer aanwezig om een demotalk te geven over hoe data inzicht kan geven in de kansen die er in deze turbulente tijden ontstaan op het gebied van recruitment. Naast de demotalk die tussen 13:30 uur en 13:45 uur plaats vindt, zijn we gehele dag aanwezig op de virtuele Expovloer, waar onze demo voor Giant!, ons internationale recruitment dashboard, te zien is.

Deelname aan de Recruitment Tech Demo_Day 2020 is gratis. Inschrijven kan hier:

Inschrijven voor recruitment tech demo_day 2020

 

Praktische informatie

Datum: Donderdag 11 juni 2020

Tijd: 9:30 uur tot 16:30 uur

Demotalk Wervingskansen ontdekken in turbulente tijden: 13:30 uur tot 13:45 uur

Waar: online via Recruitment Tech