Nieuws & blogs

Intelligence Group genomineerd voor een Recruitment Tech Award!

Intelligence Group is genomineerd voor een Recruitment Tech Award met het European Recruitment Dashboard. We behoren daarmee tot de top 4 in de categorie Best Tooling. De nominatie werd bekendgemaakt toen Marijke van Heek volkomen onverwacht met een cameraploeg ons kantoor binnenviel. Op 22 november zal de Award worden uitgereikt op het Recruitment Tech Event en vanaf vandaag kan er door het publiek gestemd worden. Stemmen jullie ook op ons? Dat kan via deze link (mogelijk tot en met 8 november)

De jury had eerder al aangegeven dat de inzendingen en presentaties steeds professioneler zijn geworden. “Er wordt vooral naar de inhoud van een inzending gekeken, maar op beide vlakken wordt er kwaliteit geleverd” aldus Marieke van Heek. Naast juryvoorzitter Marieke van Heek (Innogy), bestaat de vakjury uit Eric Houwen (Recruiters United), Ron Jansen (RecruitmentMakers), Lianne Toebes (Lidl), Patrick Boonstra (zelfstandig expert) en Frank Roders (Compagnon).

Het European Recruitment Dashboard geeft je toegang tot doelgroepdata van maar liefst 28 landen en 500 beroepsgroepen in Europa. Wij van Intelligence Group geloven in de kracht van data en zetten hier de belangrijkste punten van het European Recruitment Dashboard op een rijtje:

  • Inzicht in de kandidaat; socio demografische kenmerken, pull factoren, oriëntatiekanalen, favoriete apps.
  • Candidate experience: krijg alle inzichten over de verwachtingen van het sollicitatieproces, onderhandeling van het contract.
  • Drijfveren van internationaal mobiele mensen: de bereidheid om internationaal te werken en verhuizen en welke criteria hierin belangrijk is.

Wat het dashboard extra uniek maakt? Dat het cross mediaal in te zetten is: het is uitermate behulpzaam om internationaal talent aan te trekken, maar het is ook mogelijk om op lokaal niveau in te zoomen in bijvoorbeeld de beweegredenen van de kandidaten in het gewenste land. Zie hier ook een introductie op het European Recruitment Dashboard of bekijk de video om meteen een volledige sneak preview te zien! Vergeet je niet te stemmen? Onze dank is groot.